Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα - Η απώλεια που τον στιγμάτισε

Θλίψη για το δημοσιογράφο

5 Ιουλίου 2020 07:49
Γιώργος Παπαδάκης: Ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα - Η απώλεια που τον στιγμάτισε

Ελάχιστοι γνωρίζουν το μεγάλο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έχασε νωρίς την μικρή του αδελφή που έπασχε από σύνδρομο Down! Ωστόσο, ο δημοσιογράφος λίγο καιρό πριν είχε αναφερθεί στις νύχτες θρίλερ που βιώνει, δείτε εδώ τι δήλωσε.

Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως έχει χάσει την οικογένεια του από καρκίνο, όμως ο θάνατος της αδελφής του ήταν εκείνος που τον στιγμάτισε!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέθανε η αδελφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down και όπως αποκάλυψε ήταν τα πάντα για τον ίδιο!

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε στην ζωή καθώς είχε χαθεί και ο αδελφός, τον ρόλο του οποίου έπαιζε και ο δημοσιογράφος για την αδελφή του!

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης:

Δήλωση σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη: "Κάνω πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη...Την αγαπώ"

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά αποκλειστικά για την Ελένη Μενεγάκη, και έκανε μια δήλωση που προκάλεσε σοκ σε όλους, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε".

Ακόμα αναφέρθηκε στα κιλά που κατάφερε να χάσει- τα οποία είναι 17- αλλά και στα εγγόνια του. Αυτό όμως που μας προξένησε το ενδιαφέρον είναι η πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη.

Μιλάμε βέβαια για τηλεοπτική πρόταση...Είναι γνωστό ότι η Ελένη αποχώρησε από την τηλεόραση μετά από 30 χρόνια, κάτι που στεναχώρησε τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και όλη την ελληνική showbiz. Συγκεκριμένα είπε: "Απέφυγα να επικοινωνήσω μαζί της, ξέρει πόσο την αγαπώ. Η Ελένη είναι φίλη μου και την σέβομαι."

«Ελενάκι μου, κάνουμε μία εκπομπή μαζί; Να φύγω κι εγώ να κάνουμε μία εκπομπή μαζί;».

Τελείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης!

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος σήμερα (03/07) πραγματοποίησε την τελευταία του εκπομπή για φέτος!

Την τελευταία εκπομπή σε μια αρκετά περιπετειώδης χρονιά, που για σχεδόν 2 μήνες, τον βρήκε εκτός στούντιο και συγκεκριμένα στο σπίτι του, από όπου εμφανιζόταν όσο είχε διαρκέσει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην χώρα λόγω κορωνοϊού!

Την Παρασκευή λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης είπε για τελευταία φορά φέτος... "Καλημέρα Ελλάδα" και μάλιστα με την υπάρχουσα δημοσιογραφική ομάδα, καθώς από του χρόνου θα υπάρξει τουλάχιστον μια, αλλά πολύ σημαντική, απώλεια!

Ποια είναι αυτή; Εκείνη της Αλεξάνδρας Καϋμένου, η οποία έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετές μέρες πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή αλλά και στον ΑΝΤ1 γενικότερα, κάνοντας μια στροφή στην καριέρα της! Επομένως έχουμε ακόμα ένα τέλος εποχής για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος μέσα στο καλοκαίρι καλείται να στήσει τη νέα του ομάδα! Εμείς από του πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή ξεκούραση...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share