Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος: «Γεια σας - Απλά στέκομαι εδώ και... ελπίζω» (photo)

Το συγκλονιστικό μήνυμα

5 Ιουλίου 2020 07:48
Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος: «Γεια σας - Απλά στέκομαι εδώ και... ελπίζω» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον δικό της Γολγοθά περνάει η Μαρία Μενούνος καθώς η αγαπημένη της μητέρα, Λίτσα, δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο. Επίσης, θυμηθείτε το κλάμα της μπροστά στην κάμερα που είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο!

Η παρουσιάστρια στέκεται βράχος δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές χωρίς να χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της. Έτσι λοιπόν η Μαρία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας στη λεζάντα.

«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά!»

Βυθίστηκε στο πένθος η Ελπίδα

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Ελπίδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cosmopoliti.gr, η γνωστή τραγουδίστρια έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Στάθη Κατσαντώνη, με συνέπεια να βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Ωστόσο, "στα μαύρα" ντύθηκε πριν λίγες ώρες η Μύκονος καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κλεισούρας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1979 και μαζί έζησαν 41 ευτυχισμένα χρόνια, με τα παιδιά τους, την Ήρα και τον Στέφανο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Η κηδεία του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη θα γίνει σήμερα στην Λαμία, στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας.

Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες βράδυ, σε ηλικία 89 ετών, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου ΄ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια. Για 50 χρόνια υπήρξε πρωταγωνίστρια στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ωστόσο, μόλις λίγα 24ωρα πριν στον πένθος είχε βυθιστεί και πάλι ο χώρος του θεάματος καθώς έφυγε από ζωή ο Διονύσης Μπουλάς.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 1962, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο σανίδι με την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Σταθμός στην καριέρα της υπήρξε η συμμετοχή της στη ραδιοφωνική σειρά «Σπίτι των Ανέμων». Βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη. Ήταν μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share