Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος η Ελπίδα

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

4 Ιουλίου 2020 17:59
Βυθίστηκε στο πένθος η Ελπίδα

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Ελπίδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cosmopoliti.gr, η γνωστή τραγουδίστρια έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Στάθη Κατσαντώνη, με συνέπεια να βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Ωστόσο, "στα μαύρα" ντύθηκε πριν λίγες ώρες η Μύκονος καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κλεισούρας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1979 και μαζί έζησαν 41 ευτυχισμένα χρόνια, με τα παιδιά τους, την Ήρα και τον Στέφανο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Η κηδεία του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη θα γίνει σήμερα στην Λαμία, στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας.

Θρήνος: Πέθανε ο Θάνος Βεζυργιάννης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού Θάνος Βεζυργιάννης. Πένθος επικρατεί και στο ΠΑΣΟΚ μετά τον χαμό ιδρυτικού στελέχους.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Άαχεν της Γερμανίας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ, αλλά και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ. Το αυτοδιοικητικό του έργο είναι συνυφασμένο με το Νέο Ψυχικό, όπου εξελέγη δήμαρχος για τέσσερις θητείες.

«Η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Θ. Βεζυργιάννη, ενός ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί 16 χρόνια, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών», αναφέρει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής.

Και συνεχίζει: «Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες βράδυ, σε ηλικία 89 ετών, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου ΄ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια. Για 50 χρόνια υπήρξε πρωταγωνίστρια στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ωστόσο, μόλις λίγα 24ωρα πριν στον πένθος είχε βυθιστεί και πάλι ο χώρος του θεάματος καθώς έφυγε από ζωή ο Διονύσης Μπουλάς.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 1962, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο σανίδι με την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Σταθμός στην καριέρα της υπήρξε η συμμετοχή της στη ραδιοφωνική σειρά «Σπίτι των Ανέμων». Βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη. Ήταν μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Πέθανε ο Μάριος Σαρακατσιάνος

Σε πένθος βρίσκεται από χθες η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον απρόσμενο θάνατο του 32χρονου γνωστού μουσικού Μάριου Σαρακατσιάνου σε τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα ο θάνατος της 19χρονης αδικοχαμένης Μάρθας Γ. Πουμάνα.

Η ασύλληπτη τραγωδία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις έξι στον επαρχιακό δρόμο Λάρισας-Ελασσόνας στο ύψος του χωριού Τσαριτσάνη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος. Αμέσως μετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με διερχόμενους οδηγούς κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και. οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά μάταια καθώς μετά από μερικές ώρες ο 32χρονος έφυγε για πάντα.

Ποιος είναι ο Μάριος Σαρακατσιάνος μουσικός εγνωσμένης αξίας

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου.

Αγαπούσε με πάθος τη μουσική και μαζί με τη Δήμητρα που είχε επίσης μουσικές σπουδές, έκαναν κοινές παρουσίες και όνειρα για το μέλλον. Ο ίδιος ήταν μουσικός εγνωσμένης αξίας, ιδιοκτήτης μουσικής σχολής και άνθρωπος της παρέας και της χαράς.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του

Ο άδικος χαμός του άτυχου νέου βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του και ιδιαίτερα την αρραβωνιαστικιά του, Δήμητρα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα το τραγικό τέλος που επιφύλασσε η μοίρα στον αγαπημένο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share