Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πρόσωπο του άγνωστου αδερφού της Αθηνάς Ωνάση - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

Τον γνωρίζετε;

4 Ιουλίου 2020 16:00
Αυτό είναι το πρόσωπο του άγνωστου αδερφού της Αθηνάς Ωνάση - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το πρόσωπο του άγνωστου αδερφού της Αθηνάς Ωνάση. Τι γνωρίζατε ότι έχει έναν κρυφό αδερφό; Δείτε ποιος είναι.

Εκτός από την άγνωστη αδερφή της Ωνάση που θα δείτε εδώ, έχει ακόμα έναν αδερφό. Ο λόγος για τον ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, τον ετεροθαλή αδερφό της, ο οποίος έχει παντρευτεί. Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, στη Ρωσία.

Ωστόσο από τον γάμο έλειπε η Αθηνά Ωνάση. Είναι γνωστό πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ και αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε.

Ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, είναι μόλις λίγους μήνες πιο μικρός από την Αθηνά Ωνάση και η γέννησή του ήταν το μεγάλο σκάνδαλο εκείνης της εποχής, καθώς ο Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, αλλά είχε αφήσει έγκυο την ερωμένη του, τότε, Μαριάν Λαντχάγκε.

Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της

Η Αθηνά Ωνάση έχει τρία αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ. Μετά τον χαμό της Χριστίνας ο Τιερί παντρεύτηκε με την Αθηνά να μεγαλώνει μαζί με τα ετεροθαλή της αδέλφια τον Έρικ, την Σαντρίν και την Τζοάνα. Μάλιστα όσες φορές η Αθηνά είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν μαζί με την οικογένειά της.

Ο Έρικ και η Σαντρίν είναι χαμηλών τόνων ενώ η Τζοάνα είναι ανήσυχο πνεύμα και προκαλεί πανικό με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο instagram.

Ο Έρικ

Η Σαντρίν την ημέρα του γάμου της

Η Τζοάνα με τον πατέρα της

Η Τζοάνα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share