Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Η άγνωστη σύνδεση της Τζένης Μπότση με το Σάκη Ρουβά που κανείς δεν γνώριζε

Κι όμως έχουν κάτι κοινό!

4 Ιουλίου 2020 15:49
Η άγνωστη σύνδεση της Τζένης Μπότση με το Σάκη Ρουβά που κανείς δεν γνώριζε
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η Τζένη Μπότση είναι μία από τις πιο "ερωτικές" παρουσίες στο χώρο του θεάματος που πρόσφατα παντρεύτηκε και έγινε μανούλα στο πρώτο της παιδάκι. Τι κοινό μπορεί να έχει όμως με τον απόλυτο σταρ Σάκη Ρουβά;

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε το όνομα που έδωσαν στην κόρη της και το λόγο που το επέλεξαν. «Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από άλφα, και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με άλφα. Επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας, που Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου», είπε.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά τα ονόματα των οποίων ξεκινούν όλα από άλφα ύστερα από επιθυμία του τραγουδιστή. Κι εκεί ακριβώς είναι η σύνδεση του με τη Τζένη Μπότση, στην επιλογή του αρχικού γράμματος του ονόματος των παιδιών τους.

Δείτε όλα όσα είπε η Τζένη Μπότση στη συνέντευξή της:

Αποκάλυψη "βόμβα" από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! - «Για γυμνή φωτογράφιση μου πρότειναν 15 εκατομμύρια»

Την έσκασε την "βόμβα" της η ηθοποιός σε συνέντευξη της και μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη που έκανε ότι παλιότερα της είχαν προτείνει να κάνει γuμνή φωτογράφιση για 15 εκατομμύρια!

Μπορεί το ποσό να ήταν με πολλά ψηφία για εκείνη την εποχή, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε

Ο λόγος για την Τζένη Μπότση, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος.

Είχα διαβάσει σε συνέντευξη σας σας είχε προταθεί και γυμνή φω­τογράφιση για 15 εκατομμύρια δραχ­μές. Μεγάλο ποσό για εκείνη την επο­χή και μάλιστα τότε που οι περισσότε­ρες πρωταγωνίστριες έκαναν τολμη­ρές φωτογραφήσεις. Γιατί δεν το κά­νατε;

Γιατί ήταν λίγα τα χρήματα (γέλια). Πλάκα κάνω. Εχει να κάνει και αυτό με τη διαχείρι­ση που ανέφερα νωρίτερα. Δεν μπορούσα να το κάνω.

Ήσασταν από τις πρώτες Ελληνίδες που μιλήσατε ανοιχτά γη τη σεξουαλική παρε­νόχληση που δεχθήκατε, σε μη περίοδο μάλι­στα που το θέμα δεν είχε «σηκωθεί» τό­σο στην επικαιρότη­τα .Πώς αποφασίσα­τε να το κάνετε;

Ουσιαστικά δεν έχω μι­λήσει και δεν θέλω να επανέρχομαι στο θέ­μα Γιατί μετά θα λέ­νε «γιατί δεν βγαίνεις και δεν λες ποιος εί­ναι;». Ξέρουν ποιος είναι. Ολοι ξέρουν ποιος είναι.

Τζένη Μπότση

Συνάδελφοί σας σάς έχουν εξομολογηθεί παρόμοια περι­στατικά και, αν ναι, τι τις συμ­βουλεύετε;

Βεβαίως και μου έχουν αναφέρει. Ολο αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζή­τημα Και εμένα που μίλησα βγή­καν κάποιοι και με κατηγόρησαν.

Οταν έναν άνθρωπο που έχει υπο­στεί κάτι τέτοιο τον κατηγορείς με οποιονδήποτε τρόπο, είναι λάθος. Δεν εί­ναι εύκολο... Δεν έχει γίνει στο συγκε­κριμένο θέμα μια πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω πού θα σταματήσει...

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share