Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το τεράστιο μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά - Αυτό είναι το σπίτι του

Με κήπο σαν.. γήπεδο ποδοσφαίρου

4 Ιουλίου 2020 15:14
Το τεράστιο μπαλκόνι του Νίκου Μουτσινά - Αυτό είναι το σπίτι του

Ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό σε νέο σπίτι και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι όλοι μας το ζηλεύουμε, ειδικά το μπαλκόνι και τον κήπο.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή του με τους followers του, ενώ έχει κάνει και αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Μοιράστηκε, λοιπόν, και φωτογραφίες από το σπίτι του, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τα δίδυμα αδέρφια του

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην εκπομπή The2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή του αλλά και για την προσωπική του ζωή ενώ μια ακόμη αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες που αφορούσε ένα "διάσημο" χωρισμό, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα από τη ζωή, η μητέρα του. Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του. Τόνισε πως η σχέση του με τον πατέρα του έχει φτιάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε.

Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια, επισημαίνοντας πως ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος, του μοιάζει πολύ.

Δείτε εδώ τον αδερφό του:

"Όταν αποκτάς ένα παιδί είναι...": Η "γυναίκα" του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτει

Η Ματίνα Νικολάου είναι η «Βάνια», η τηλεοπτική περσόνα που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον παρουσιαστή, την προσωπική της ζωή, το δύσκολο διαζύγιο, τη νέα της σχέση αλλά και την περίοδο που έπαιζε στο θέατρο έχοντας χάσει τον πατέρα της.

Η αρχή της συνεργασίας με τον Μουτσινά

Η «Βάνια» ήταν αρχικά μία από τις ηρωίδες του θεατρικού έργου «Κοκομπλόκο», το οποίο έχει γράψει ο Μουτσινάς!

«Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κάνω και άλλες δουλειές παράλληλα με το θέατρο γιατί όταν αποκτάς και ένα παιδί, είναι διαφορετικά, πρέπει να δουλέψεις. Έχω δουλέψει παράλληλα σ’ ένα καφέ. Δεν αρκούσε η δουλειά στο θέατρο, ο μισθός δεν ήταν επαρκής για να μεγαλώσει ένα παιδί».

Ακόμα, είπε πως η συνεργασία της με τον Μουτσινά, o οποίος δηλώνει τρελά ερωτευμένος, προέκυψε, πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά στο θέατρο και ο παρουσιαστής-ηθοποιός τής πρότεινε τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε παράστασή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share