Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Αντώνης Καφετζόπουλος: Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη ηθοποιό είχε σχέση για 25 χρόνια

Δεν είχαμε ιδέα!

3 Ιουλίου 2020 19:13
Αντώνης Καφετζόπουλος: Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη ηθοποιό είχε σχέση για 25 χρόνια
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Οι σχέσεις διάσημων προσώπων δεν βλέπουν πάντα το φως της δημοσιότητας ή πολύ απλά περνώντας τα χρόνια απλά.. παραγράφονται. Πολλές είναι οι σχέσεις που αγνοούσαμε ή πολύ απλά είχαμε ξεχάσει πως αυτοί οι άνθρωποι κάποτε ήταν ζευγάρι.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που η προσωπική του ζωή δεν έχει απασχολήσει και τόσο το κοινό μιας και ο ίδιος φρόντιζε να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. ΟΙ δηλώσεις και οι συνεντεύξεις του είναι εξίσου σπάνιες μιας και θα μιλήσει δημόσιο μόνο όταν εκείνος κρίνει πως πρέπει, δείτε εδώ τις δηλώσεις του σχετικά με το θάνατο αγαπημένης του φίλης.

Είναι όμως πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε για το γνωστό ηθοποιό. Ένα εξ αυτών και η σχέση του με πανέμορφη ηθοποιό που είχε διάρκεια συνολικά 25 ετών.

Βρισκόταν σε σχέση εκτός γάμου για 25 χρόνια, μέχρι και τον Μάρτιο του 2016, οπότε ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, με την ηθοποιό Φαίη Κοκκινοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο τον Σπύρο γεννημένο το 1999. Από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε ακόμη έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Καφετζόπουλος

Ο ίδιος έχει πει: “Πάντα έκανα σχέσεις με διάρκεια. Ελάχιστα διαστήματα έχω μείνει μόνος μου και δεν ήταν ευχάριστα διαστήματα. Όλη μου η ζωή είναι σχέσεις. Υπήρχαν περίοδοι που κατά κάποιον τρόπο το ξεφτίλιζα στα ερωτικά μου αλλά μετά πάλι έμπαινα σε σχέσεις. Τις επιζητούσα”.

Καφετζόπουλος Κοκκινοπούλου

Αναφορικά με την πατρότητα είχε πει:”Κάποτε είχα πει τη σοφή κουβέντα πως το να μεγαλώνεις παιδιά είναι σαν να κατεβαίνεις τη Συγγρού με 300 χιλιόμετρα και με μηχανή! Είναι πολύ ωραίο αλλά λες τώρα είναι οριακό. Μπορεί να πεταχτεί μια γάτα! Κάπως έτσι είναι με τα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως «αισθάνεσαι πάντα μια ευθύνη για τη σχέση που έχεις με τα παιδιά σου, για το τι είναι αυτοί για το πώς είσαι εσύ”..

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share