Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χωρισμός «βόμβα»: Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου

Χωρισμό-σοκ

3 Ιουλίου 2020 13:35
Χωρισμός «βόμβα»: Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους μετά από σχεδόν 7 χρόνια γάμου αποφάσισαν η ηθοποιός και παραγωγός Κριστίνα Ρίτσι και ο σύζυγός της Τζέιμς Χιρντέγκεν. Χωρισμό βόμβα είχαμε και στην ελληνική showbiz, με παρουσιάστρια του Alpha να είναι ξανά ελεύθερη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ η διάσημη από τις συμμετοχές της στις ταινίες «Casper» και «Addams Family», ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου του 2013 στη Νέα Υόρκη και απέκτησαν μαζί ένα γιο ο οποίος σήμερα είναι πέντε χρονών.

Η Ρίτσι έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία δέκα ετών στην ταινία Γοργόνες (1990), η οποία ακολούθησε έναν ξεσηκωτικό ρόλο όπως η Wednesday Addams στην οικογένεια Άνταμς (1991).

Στις 17, μετακόμισε σε ρόλους που απευθύνονται σε ενήλικες με το The Ice Storm (1997), που οδήγησε σε τμήματα σε ταινίες όπως Buffalo '66, Pecker και The Opposite of Sex (1998), Φόβος και απέχθεια στο Λας Βέγκας (1998), Prozac Nation (2001), Pumpkin (2002), Οτιδήποτε άλλο (2003), Black Snake Moan (2006), Speed Racer (2008) και Τα Στρουμφάκια 2 (2013).

Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή κυρίως για την δουλειά της σε ανεξάρτητες παραγωγές, η Ρίτσι εμφανίστηκε σε πολυάριθμες επιτυχίες στο box office - μέχρι σήμερα οι ταινίες της έχουν υπερβεί τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Χωρισμός βόμβα για πασίγνωστη Ελληνίδα: Τα διέλυσαν όλα μετά από 3,5 χρόνια

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήρθε για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, τον Μπουράκ Χακί και την Χαρά Παππά και μάλιστα έγινε γνωστός και ο λόγος.

Το ζευγάρι μετά από 3,5 χρόνια σχέσεις αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Παράλληλα ο Μπουράκ Χακί... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Χωρισμός έκπληξη στην ελληνική showbiz - Δεν το περίμενε κανείς

Ένας χωρισμός - έκπληξη έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή "Στην φωλιά των κου κου". Συγκεκριμένα, ένας παίκτης του Just the 2 of us, τα διέλυσε όλα με τη σύντροφό του, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης.

Μπορεί εδώ και αρκετές ημέρες πληροφορίες να έκαναν το γύρο του διαδικτύου και να έλεγαν πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, τίποτα δεν είχε... διαβάστε περισσότερα για το χωρισμό στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share