Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λαμπερός γάμος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Σε πελάγη ευτυχίας!

3 Ιουλίου 2020 08:22
Λαμπερός γάμος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εδώ και λίγα χρόνια έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν και έναν κούκλο γιο, ο οποίος είναι η αδυναμία τους.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής, δεν άργησε να βρει την… νέα γυναίκα της ζωής του, αφού εδώ και 4 περίπου χρόνια είναι ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του “Πέτα τη Φριτέζα”, Νικολέττα Κοτσαηλίδου!

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έτσι πήραν την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, σύμφωνα με το ciao. Το ίδιο δημοσίευμα λέει, ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, επέλεξε ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που και οι δυο αγαπούν και πολύ συχνά επισκέπτονται ταβερνάκια είτε μόνοι τους είτε με φίλους τους.

Μάλιστα το δημοσίευμα αυτό του περιοδικού (αρκετά πιο παλιό βέβαια) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου τονίζοντας πως: "ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου με την Νικολέτα Κατσαηλίδου, αφού θέλει να είναι δίκαιος με τις γυναίκες της ζωής του".

Ανατροπή στον ΣΚΑΙ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και την εταιρεία B&G Productions ανανέωσε πρόσφατα ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν εκτός καναλιού!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση το «Στην υγεία μας ρε παιδιά» θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου:

«Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο,θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών.

Αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις, αξεπέραστες μελωδίες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι είναι η συνταγή της εμβληματικής μουσικής εκπομπής που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η μουσική, τα τραγούδια που μας αγγίζουν, οι ιστορίες που μοιραζόμαστε είναι αυτά που μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share