Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Η Σοφία Αλιμπέρτη αγκαλιά με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου

Ποιος είναι ο γοητευτικός νεαρός στο πλευρό της;

2 Ιουλίου 2020 22:09
Η Σοφία Αλιμπέρτη αγκαλιά με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ερωτευμένη με τον κλώνο του Γιάννη Πάριου η Σοφία Αλιμπέρτη! Οι αγκαλιές και τα φιλιά! Ποιος είναι ο γοητευτικός νεαρός στο πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού;

Υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990- όταν και «σάρωνε» στη μικρή οθόνη- και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη Σοφία Αλιμπέρτη. Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει επιλέξει ν’ αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι από το 2013 και μετά ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρεί δική της καφετέρια στη Νάουσα.

Η Αλιμπέρτη- που έχει δύο παιδιά από την σχέση της με τον Πάριο- εντοπίστηκε από τους φωτογράφους παρέα με τον μεγάλο της γιο, τον Μιχαήλ- Άγγελο Βαρθακούρη, και η αγάπη που του έχει δεν κρύβεται, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό "μικρό μυστικό" της ηθοποιού, πρόσφατα μάθαμε την ηλικία της και πραγματικά πάθαμε σοκ, δείτε εδώ την ακριβή ημερομηνία γέννησής της.

Ο 25χρονος Μιχαήλ- Άγγελος, μάλιστα, ασχολείται με την σκηνοθεσία και τη φωτογραφία και αξίζει ν’ αναφερθεί πως οι φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του μαγαζιού της μητέρας του είναι δικές του.

Την αδικείται μετά την Σοφία που τον έχει… κατσιάσει στα φιλιά;

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης - Σοφία Αλιμπέρτη

Σοφία Αλιμπέρτη γιος

Κούκλος: Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 25 χρονών και είναι "φωτοτυπία" με τον πατέρα του!

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος έχουν αποκτήσει δύο γιους από τη σχέση τους. Ο ένας εξ αυτών, ο μεγαλύτερος γιος είναι ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης, ο οποίος έκανε τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι μια καλλιτεχνική φύση.

Αυτό το διάστημα ο 25χρονος νεαρός βρίσκεται στην Πάρο με τη μητέρα του, η οποία από το 2013 έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι πολύ χαμηλών τόνων και προτιμάει να μην εκθέτει τη ζωή του στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πολύ χαμογελαστό και ευδιάθετο στο cafe της μητέρας του. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει διακοσμήσει το καφέ της με φωτογραφίες του ίδιου του Μιχαήλ – Άγγελου.

Με αυτούς τους γονείς δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr! Μιλάμε είναι ίδιος ο πατέρας του:

Μιχαήλ Άγγελος Πάριος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share