Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η άγρια δολοφονία που "στοιχειώνει" τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι ανέφερε ο δημοσιογράφος;

2 Ιουλίου 2020 14:51
Η άγρια δολοφονία που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν αρκετό καιρό. Τι είχε αναφέρει;

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά στο θέμα που ανέδειξε η Kontranews στη ραδιοφωνική εκπομπή του. "Θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση από την αποκάλυψη της Kontra", ανέφερε. Στη συνεχεία έκανε λόγο για ρεπορτάζ που έρχεται κι από την εφημερίδα του για την υπόθεση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος δε μασάει τα λόγια του, λίγο πριν αρχίσει την ανάγνωση των πολιτικών εφημερίδων ανέφερε: "Θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση από την αποκάλυψη της Kontra. Στο σημερινό της φύλλο φωτογραφίζει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος νευραλγικής κρατικής θέσης. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε σχέση με το διαδίκτυο και γνώριζε για το συμβόλαιο εκτέλεσης. Μάλιστα φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον Σωκράτη Γκιόλια".

Ο γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε πως θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα. Η πρόβλεψή του δε είναι πως από αυτή η ιστορία θα αποτελέσει εφαλτήριο για το ξετύλιγμα της υπόθεσης.

Τέλος ανέφερε: "Θυμηθείτε το, θα αρχίσει από αυτή την ιστορία να ξετυλίγεται το νήμα της δολοφονίας. Θα δούμε κι άλλες αποκαλύψεις στη συνέχεια. Είναι προφανές. Υπενθυμίζω πως έρχεται δυνατή real news το Σαββατοκύριακο, για όλα τα ανοικτά μέτωπα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και θα έχουμε ενδιαφέρον ρεπορτάζ και για την υπόθεση του Σωκράτη Γκιόλια".

Να σας θυμίσουμε το χρονικό της δολοφονίας

Ο Γκιόλιας πυροβολήθηκε 16 φορές από μικρή απόσταση έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Οι δράστες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτύπησαν το κουδούνι νωρίς το πρωί και με κάποια πρόφαση του ζήτησαν να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου και τον περίμεναν για να τον πυροβολήσουν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα δέχτηκε και τις 16 σφαίρες στο σώμα. Οι περισσότερες είχαν πύλη εισόδου από πίσω, ενώ δέχτηκε και τρεις σφαίρες στο κεφάλι. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τα δύο όπλα των δραστών χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών.

Η Σέχτα Επαναστατών ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου με προκήρυξή της που στάλθηκε στα Νέα στις 27 Ιουλίου. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share