Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ..." - Ανατριχιάζει το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη

Πού αναφέρθηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ;

2 Ιουλίου 2020 08:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της "ευχαριστώ" θέλησε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους η Σία Κοσιώνη, με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ για μια ακόμη φορά κλείνει μια σεζόν και θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό της κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια -δείτε τα νούμερα που έκανε πριν λίγες ημέρες-. Μάλιστα, με μια φωτογραφία που συνοδευόταν από όμορφα λόγια, η ίδια είπε το δικό της "ευχαριστώ" σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

"Η φετινή ήταν μία τηλεοπτική χρονιά που καταχωρείται σε αυτές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που επί μήνες το ζητούμενο και το διακύβευμα ήταν για όλους μας η ίδια η ανθρώπινη ζωή. Το ότι μας εμπιστευθήκατε ως την κορυφαία επιλογή για την ενημέρωσή σας σε μία τέτοια περίοδο αποτελεί ύψιστη τιμή. Για μία ακόμη χρονιά σας ευχαριστώ και σας ευχαριστούμε έναν έναν", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

«Είναι πολύ δυσάρεστο που...» - «Λύγισε» on air η Σία Κοσιώνη

Σοκαρισμένη είναι η Σία Κοσιώνη, η οποία δεν κρύβει ακόμη και μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ τη στενοχώρια της για το γεγονός, που απασχολεί και συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα, «λυγίζοντας» on air.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να μας παρουσιάζεται ως μια «Σιδηρά Κυρία», αλλά υπάρχουν και στιγμές, όπου δεν κρύβει τη συγκίνησή της για ορισμένα περιστατικά. Ένα από αυτά είναι και η απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, για την οποία είπε πως τα γεγονότα είναι πολύ δυσάρεστα.

Η Σία Κοσιώνη, συγκεκριμένα, ανέφερε αυτή την φράση με αφορμή το «βαρύ» κατηγορητήριο, που αντιμετωπίζει η 33χρονη «κοκκινομάλλα, το οποίο έκανε λόγο ακόμη και για πορνογραφία, σοκάροντας άπαντες. Η ίδια βρέθηκε ανάμεσα σε όσους τρόμαξαν με το κατηγορητήριο και δεν το έκρυψε, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινώσει μια τεράστια είδηση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share