Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκπληκτικό: Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμος Σοφός: Δείτε το υπέρκομψο σπίτι της οικογένειας

Έχει τρομερή διακόσμηση!

1 Ιουλίου 2020 14:22
Εκπληκτικό: Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμος Σοφός: Δείτε το υπέρκομψο σπίτι της οικογένειας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αποτελούν μία τρίτεκνη οικογένεια. Το σπίτι τους δε θα μπορούσε παρά να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, ασφαλές δηλαδή για τα παιχνίδια των παιδιών, αλλά και με υψηλής αισθητικής διακόσμηση για να αντιπροσωπεύει την όμορφη παρουσιάστρια.

Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια Σταματίνα Τσιμτσιλή στο παρελθόν, ο Θέμης Σοφός της έκανε πρόταση γάμου στους 6 μόλις μήνες που ήταν μαζί με τη συγκατοίκηση να έρχεται αμέσως. Η παρουσιάστρια διακόσμησε το σπίτι και η αλήθεια είναι, ότι το έχει κάνει τέλειο.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι του ζευγαριού είναι minimal, αφού το λευκό χρώμα αλλά και το ξύλο κυριαρχούν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια απεχθάνεται οτιδήποτε κραυγαλέο και κιτς.

Ας δούμε φωτογραφίες του λογαριασμού της Σταματίνας που φανερώνουν μικρές πτυχές του σπιτιού:

Μιας και αναφερθήκαμε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, δείτε εδώ πως έχασε τα περιττά κιλά που ήθελε.

"Νομίζω πως ο...": Απίστευτα καρφιά από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Απίστευτα "καρφιά" έριξε για ακόμα μια φορά στην Μαρία η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας το χθεσινό επεισόδιο. Ανάμεσα σε όλα μίλησε και για τον αγαπητικό της παίκτριας λέγοντας, "Νομίζω πως ο Δημήτρης το έκανε για να την προστατέψει".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια σχολίασε την απόφαση του Δημήτρη Μπέλλου να κατεβεί από τον εξώστη, και να... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

"Έχει μπει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης": Κάγκελο η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έπαθε σοκ η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις αποκαλύψεις του Χάρη Χριστόπουλου πως η σύζυγος του "έχει μπει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης". Ο ίδιος βρέθηκε ξανά στο πάνελ της εκπομπή και μίλησε για αυτή την τρυφερή περίοδο που διανύουν.

Σήμερα ο Χάρης Χριστόπουλος επέστρεψε στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενθουσιάστηκε που είδε τον συνεργάτη της ξανά και άρχισε τις ερωτήσεις για την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.g

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share