Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Λύγισε" ο Γιώργος Παπαδάκης - Ανακοίνωση on air το "διαζύγιο"

Τι συνέβη;

1 Ιουλίου 2020 12:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη συγκίνησή του on air έδειξε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης. Τι έπαθε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα";

Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε και εχθές, η Αλεξάνδρα Καϋμένου μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, θα αποχωρήσει από το πλατό της πρωινής εκπομπής. Όπως είναι λογικό, αυτή η αποχώρηση στεναχώρησε τον παρουσιαστή, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 01/07 με ωραία λόγια μίλησε για την απόφαση της συνεργάτιδας του.

Την ώρα που ο Τάσος Αρνιακός έκανε την πρόγνωση του καιρού -διαβάστε εδώ όσα ανέφερε- ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε, πήγε στο πλευρό της Αλεξάνδρας Καϋμένου και είπε:

"Ήρθα να τη χορτάσω γιατί την Παρασκευή (03/07) θα αποχωρήσει, θα ανοίξει τα φτερά της για αλλού κι εμείς θα είμαστε πάντα κοντά της και δίπλα της, θα το επαναλάβω για ακόμα μια φορά" και συνέχισε "Μας σεβάστηκε και πιστεύω να σε σεβαστήκαμε κι εμείς. Ελπίζουμε να φεύγεις με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ανοίξεις τα φτερά σου για αλλού και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι καλή επιτυχία. Σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου και την επαγγελματική και την προσωπική."

Δείτε το απόσπασμα από το 02:05:

Γιώργος Παπαδάκης: Στη... "φόρα" η αντικαταστάτρια του - Θα πάθετε πλάκα

Ο Γιώργος Παπαδάκης, στον αέρα της πρωινής εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" αποκάλυψε το όνομα της... αντικαταστάτριάς του. Ξέρετε ποια είναι;

Ο παρουσιαστής του Ant1, με χιουμοριστικό τρόπο αποκάλυψε, ότι θα τον αντικαταστήσει η κα "Παπαδάκη". Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (26/06), ανακοίνωσε πως μια νέα παρουσιάστρια πρόκειται να τον αντικαταστήσει στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής την επόμενη σεζόν -δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή-.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε με σοβαρό ύφος πως "ο ANT1 σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές". Παρόλα αυτά, αποκάλυψε, ότι η γυναίκα που θα τον αντικαταστήσει είναι ο εαυτός του, καθώς έδειξε πως θα ήταν στο αντίθετο φύλο, χάρη στην εφαρμογή Faceapp.

Έτσι, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε ασχολίαστη την γυναικεία του έκδοση φωνάζοντας "χάλια, χάλια" και σχολιάζοντας "αν ήμουν αυτή, αν έβρισκα άντρα να παντρευτώ εμένα να μου γράψεις".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share