Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Είναι ο Θεός μου! Θέλω να τον παντρευτώ..." - Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες τρελά ερωτευμένη με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

"Τον λατρεύω..."

1 Ιουλίου 2020 12:07

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση διάσημης ηθοποιού που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες" και δηλώνει τρελά ερωτευμένη με το διάσημο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Λίγο μετά το τέλος του MasterChef 4 ο γνωστός σεφ έχει γίνει πρώτο θέμα ουκ ολίγες φορές, δείτε εδώ την πρόσφατη δήλωση του που "άναψε φωτιές". Ποια είναι όμως η γνωστή ηθοποιός που δήλωσε δημόσια πως θέλει να παντρευτεί το Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη που λίγο καιρό πριν ρωτήθηκε για τη σύντομη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και για το πώς βλέπει το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef.

H ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

Βλέπω MasterChef. Έχω φάει από τον κ. Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτόν που λατρεύω και θέλω να τον παντρευτώ άμα μου δοθεί η ευκαιρία, είναι ο κύριος σεφ Κουτσόπουλος. Είναι ο θεός μου! Οι γυναίκες ξέρουν…

MasterChef 4: Κακό χαμό έκανε στην κουζίνα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τα πάνω-κάτω στη Silver Award Week

Με το γνωστό του χιούμορ μπήκε στην κουζίνα του MasterChef 4 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τους δύο παίκτες της ομάδας του και έφερε τα πάνω-κάτω στη Silver Award Week.

Η εβδομάδα του Silver Award ξεκίνησε χθες και την αρχή έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης με την ομάδα του. Η Μαρία ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια και πέρασε στην επόμενη φάση, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ.

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απλά επικές, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να σημειώνει πως η μερίδα που θα βγάλει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι μικρή, όπως αυτές που σερβίρει και στο εστιατόριό του, ενώ σε κάθε του κίνηση, παίκτες και κριτές πανηγύριζαν.

Ο αγαπημένος κριτής φαίνεται πως έπαιρνε θάρρος από όλα όσα άκουγε και ενώ μαγείρευε ανενόχλητος το πιάτο του, έκανε σχόλια και στους δύο παίκτες από την ομάδα του, ζητώντας μάλιστα στον Μπέλλο να κάνει πιο αργά για να μην τελειώσει πριν από αυτόν.

Μάλιστα, κατάφερε να τελειώσει πολύ νωρίς το πιάτο του και του έμεινε μόνο το στήσιμο, ενώ καθυστερούσε επίτηδες, για να τελειώσει μαζί με τους δύο διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν του έδιναν μεγάλη σημασία και είχαν αφοσιωθεί στο πιάτο τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share