Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Πάγωσε" ο Μάρκος Σεφερλής με την αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά: Μίλησε ανοικτά για χωρισμό

Τι πραγματικά συνέβη;

30 Ιουνίου 2020 13:59
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάρκος Σεφερλής: “Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα…”

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκαν στην Ελένη και μίλησαν για την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί. Μια ερώτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε.

«Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: «Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια».

Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν ανάμεσα στο ζευγάρι να βρίσκεται 3ο πρόσωπο! Θυμηθείτε ποιο ήταν εδώ...

Στη "φόρα" η καταγωγή του Μάρκου Σεφερλή - Όσα δεν ξέραμε για τον σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε γι αυτούς; Εσείς ξέρετε την ηλικία τους; Την καταγωγή τους; Πράγματα για την ζωή τους; Αν όχι, θα σας τα αποκαλύψουμε εμείς.

Πάμε να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η μητέρα του ηθοποιού ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του Σωτήρης Σεφερλής, πέθανε το 2004. Έχει επίσης έναν... διαβάστε περισσότερα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά στο Youweekly.gr

Έλενα Τσαβαλιά: Εμφανίστηκε με μίνι μαύρη φούστα, αλλά όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο του Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά εμφανίστηκε με μίνι μαύρη φούστα, αλλά όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο του Σεφερλή! Θα μείνετε «κάγκελο» με την φωτογραφία και έχουμε ίσως την πιο ανατρεπτική εμφάνιση του Μάρκου!

Αφορμή ήταν η Αvant premiere ταινίας του Μάρκου Σεφερλή "Χαλβάη 5-0" τον περασμένο Ιανουάριο. Το ζευγάρι αλλά και όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο και προκάλεσαν ταραχές! Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share