Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Ευχαριστώ Θεέ μου..." - Η επιθυμία της Μαρίας Μπεκατώρου έγινε πραγματικότητα

Τα λόγια της συγκλονίζουν!

30 Ιουνίου 2020 09:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Θέλω να ξυπνάω και να λέω: 'Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα'", ήταν τα λόγια της Μαρίας Μπεκατώρου. Τι συνέβη;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ant1, η οποία έχει αδυνατίσει αρκετά -δείτε εδώ τη διατροφή της-, πριν καιρό, είχε δώσει συνέντευξη και είχε μιλήσει για τα πράγματα που θέλει να έχει στη ζωή της, αλλά και για τη δουλειά της. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όσα είχε πει:

"Θέλω η ψυχή μου να είναι καλά. Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου. Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δε μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δε Θέλω τα παραπάνω. Θέλω να ανασαίνω ωραία.

Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω: "Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα". Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά οκ. Το διαχειρίζομαι".

Τι δε μπορεί να διαχειριστεί;

"Την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει ποτέ άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμη και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Δεν με νοιάζει.

Κουράζομαι κάποιες φορές, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Και για να πω και την αλήθεια, δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα. Δεν έγινε κάτι εύκολο σε μένα. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω: "Ευχαριστώ, Θεέ μου". Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε και πίνουμε καφέ, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος" εξήγησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share