Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Κρίστο από το «Μαρία η Άσχημη»; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα

Άλλος άνθρωπος!

29 Ιουνίου 2020 09:39
Θυμάστε τον Κρίστο από το «Μαρία η Άσχημη»; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρόδρομος Τοσουνίδης μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Μαρία η Άσχημη» όπου και ενσάρκωνε τον σχεδιαστή μόδας Κρίστο, στην εταιρεία του Αλέξη Μαντά (Άνθιμος Ανανιάδης).

Ο συγκεκριμένος ρόλος αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του ηθοποιού, αν και ο ίδιος έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σίριαλ, προτιμώντας τις θεατρικές παραστάσεις.

14 χρόνια μετά από την επιτυχία της καθημερινής σειράς του Mega, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης έχει γίνει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz και οι φωτογραφίες που βρήκαμε στο Instagram account του το μαρτυρούν από μόνες τους! Με την ευκαιρία δείτε πως είναι σήμερα και η Μαρκέλλα από την Μαρία η Άσχημη!

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβετε πως είναι σήμερα:

Θυμάστε την Ηλέκτρα από το MasterChef; Έβγαλε τα ράστα κι είναι άλλος άνθρωπος

Μπορεί οι ικανότητές της στην κουζίνα να μην ενθουσίασαν τους κριτές του MasterChef, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, όμως, ανήκει στις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες ριάλιτι. Η παίκτρια με τα μακριά, ξανθά μαλλιά με το χαρακτηριστικό ράστα look έπαιξε παντού, με τους πάντες να αναρωτιούνται πώς είναι το κορίτσι αυτό υπό νορμάλ… styling και πώς είναι σήμερα.

Και η απάντηση μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Η Ηλέκτρα είναι μία κούκλα! Ωστόσο, αυτή δεν η πρώτη φορά που μια παίκτρια ριάλιτι μας ξαφνιάζει με την αλλαγή στην εμφάνισή της, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ροδάνθη από το Survivor.

Σε λήψεις στις οποίες ούτε ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν θα την αναγνώριζε, η ίδια αποδεικνύει πως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, η οποία όμως έχει επιλέξει να βάζει μπροστά την εκκεντρικότητά της.

Ειλικρινά, εσείς θα την αναγνωρίζατε;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share