Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι απίστευτο κάνει κάθε μέρα και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς! Γι' αυτό τον λατρεύουν όλοι

Κίνηση ματ!

29 Ιουνίου 2020 09:07
Νίκος Χατζηνικολάου: Τι απίστευτο κάνει κάθε μέρα και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς! Γι' αυτό τον λατρεύουν όλοι

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα! Όμως δεν παύει να είναι ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους της τελευταίας 30ετιας στην Ελλάδα και από τους πιο αγαπητούς!

Σε αυτό φυσικά σπουδαίο ρόλο έχουν παίξει και τα social media του δημοσιογράφου! Τι κάνει κάθε μέρα μέσα από αυτά ο γνωστός εκδότης και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον; Η αλήθεια είναι πως δεν το έχει παρατηρήσει κανείς! Η σχεδόν κανείς αφού η κίνηση ματ του Νίκου Χατζηνικολάου έπεσε στην αντίληψη του... Athensmagazine.gr!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου σε κάθε φωτογραφία που ποστάρει στο Instagram, όπως το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε και κάτω από κάθε θετικό σχόλιο πατάει like! Έτσι καταφέρνει να γίνεται αρεστός στον απλό, μέσο Έλληνα! Ωστόσο το πιο πιθανό είναι να έχει άνθρωπο που χειρίζεται τα social media του και στην ουσία δεν πατάει ο ίδιος τα likes, καθώς η καθημερινότητά του είναι γεμάτη και σίγουρα δεν προλαβαίνει να προβεί σε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση!

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως στις φωτογραφίες του έχουν... εξαφανιστεί τα αρνητικά σχόλια, που σημαίνει πιθανόν ότι κάποιος τα "σβήνει"!

"Την λατρεύω..." Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σε πελάγη ευτυχίας και τρελά ερωτευμένος δηλώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι συνέβη στον δημοσιογράφο;

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ο Έλληνας παρουσιαστής γιόρτασε δεκαέξι χρόνια γάμου, με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Μάλιστα, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο διάσημος παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 προχώρησε σε μία ανάρτηση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι χρήστης του διαδικτύου και φυσικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, διαθέτει και δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο είναι και ιδιαίτερα ενεργός και φροντίζει συχνά να ενημερώνει το προφίλ του συνήθως με οικογενειακές φωτογραφίες, δείτε εδώ τον παρουσιαστή με την κόρη του στην παραλία. Εξαιτίας λοιπόν του γεγονότος της συμπλήρωσης δεκαέξι χρόνων γάμου, με την Κρίστη Τσολακάκη, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πάρτι του γάμου τους. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, οι δυο τους απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί. Χαρακτηριστικά έγραψε: Πριν από 16 υπέροχα χρόνια και βέβαια πριν από... τρία παιδιά! Την λατρεύω! #επέτειοςγάμου

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share