Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή η είναι η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά - Το αποκάλυψε

Ποια είναι;

28 Ιουνίου 2020 16:47
Αυτή η είναι η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά - Το αποκάλυψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάθαμε ποια είναι η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά, μετά από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ποια είναι αυτή;

Ο παρουσιαστής που σκίζει με τα νούμερα τηλεθέασης, προχώρησε σε μια ανάρτηση που όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν. Ο ίδιος αποκάλυψε τον άνθρωπο που αγαπάει περισσότερο μέσα από μια φωτογραφία όλο νόημα.

Με λίγα λόγια είπε πως περισσότερο από όλους αγαπάει τον εαυτό του, αφού με αυτό τον τρόπο μπορείς να αγαπήσεις και τους γύρω σου. Είναι κάτι που πρέπει όλοι οι άνθρωποι να ενστερνιστούμε, αφού έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτηση: "Έχει επαληθευτεί. Να αγαπάς τον εαυτό σου! Τετριμμένο? Μπορεί. Γλυκανάλατο? Για κάποιους. Χιλιοειπωμένο? Ίσως , αλλά είναι το πιο σημαντικό. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αγαπήσεις και τους άλλους.. #loveyourself"

Συγκλονίζει ο Νίκος Μουτσινάς: "Δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω..."

Ο Νίκος Μουτσινάς, μιλά στον Γιώργο Λιάγκα και αποκαλύπτει πως ακόμη κι αν δεν φαίνεται είναι εσωστρεφής ενώ τονίζει ότι στη ζωή του δεν "μπαίνει" κόσμος.

Εξομολογήθηκε μάλιστα το πόσο θα ήθελε να γίνει πατέρας και την διαδικασία που απαιτείται. Μάλιστα σήμερα έσκασε μια είδηση βόμβα που αφορά συνεργάτη του, και από όσο φαίνεται θα τον αφήσει για να αναλάβει δικιά του εκπομπή.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω πάει, έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν να το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Κάπως έτσι έχουν τη δυνατότητα να σε τσεκάρουν αν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός» εξήγησε.

Και συμπλήρωσε:«Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου “ Όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share