Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Ο θάνατος που τον "σημάδεψε" και δεν μπορεί να ξεπεράσει

Το "κουβαλάει" πάντα μέσα του

26 Ιουνίου 2020 20:39
Νίκος Καρβέλας: Ο θάνατος που τον

Ο Νίκος Καρβέλας είναι διάσημος και ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό του. Δύο θάνατοι τον έχουν συγκλονίσει όμως, ποιοι είναι αυτοί; Για τον πρώτο λίγοι γνώριζαν και ήταν ο θάνατος που ένωσε και στιγμάτισε τόσο την Άννα Βίσση όσο και τον ίδιο αφού μάλιστα τον έκανε και τραγούδι, δείτε εδώ για ποιο τραγούδι πρόκειται.

Είναι όμως κι ένας θάνατος που ο Νίκος Καρβέλας δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και σήμερα. Ο μουσικοσυνθέτης από τον Νοέμβριο του 2014 έχει χάσει την μητέρα του, με την οποία είχε τέλεια σχέση και δεν είναι περίεργο που δεν έλειπε από παράσταση του τραγουδιστή!

Η Αγγελική Καρβέλα έφυγε από την ζωή και βύθισε στο πένθος τα δύο της παιδιά! Η τραγική ειρωνεία; Η μητέρα του έπασχε από Άλτσχαϊμερ, όπως και ο πατέρας της πρώην συζύγου, Αννίτας Πάνια!

Ο κρυφός καβγάς του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση πίσω από γνωστό τραγούδι - "Δεν μου σηκώνεις την τρίχα"

Ένα αχώριστο δίδυμο, που είχε γράψει ιστορία με τα τραγούδια του, όπως με την μπαλάντα "12". Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι πίσω του κρύβει έναν καυγά ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

Πρόσφατα η Άννα Βίσση, ένας μεγάλος καβγάς με τον πρώην σύζυγό της, που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτό το κομμάτι. Μπορεί σήμερα να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, και εδώ θα δείτε την κούκλα σύντροφο του Καρβέλα, αλλά αυτά τα συμβάντα είναι διαχρονικά.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, από το 1983, μέχρι και το 1993 ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έκανε και κοινή μουσική καριέρα, και όλοι μας τους θυμόμαστε μαζί.

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share