Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φαντάζεστε με ποιον είχε σχέση

Δεν το ήξερε κανείς!

26 Ιουνίου 2020 20:25
Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φαντάζεστε με ποιον είχε σχέση

Οι σχέσεις διάσημων προσώπων δεν βλέπουν πάντα το φως της δημοσιότητας ή πολύ απλά περνώντας τα χρόνια απλά.. παραγράφονται. Πολλές είναι οι σχέσεις που αγνοούσαμε ή πολύ απλά είχαμε ξεχάσει πως αυτοί οι άνθρωποι κάποτε ήταν ζευγάρι.

Τη Ζέτα Μακρυπούλια πλέον την έχουμε συνηθίσει ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ωστόσο όλοι θυμόμαστε τη μακροχρόνια σχέση της ηθοποιού με τον Αντώνη Ρέμο. Κι όμως, υπάρχει κι άλλη μια σχέση στο παρελθόν της Ζέτας Μακρυπούλιας απ' το που λίγοι γνώριζαν. Ποιος ήταν ο άντρας που είχε στο πλευρό του την καλλονή;

Το… “1994”, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο “επώνυμος” του ζεύγους. Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, το γυμναστή που είχε τρελάνει όλο το γυναικείο κοινό. Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε “φιλικά” όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

Αυτή είναι η αγαπημένη ώρα της Ζέτας Μακρυπούλια - Με μαγιό στην παραλία

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία της από την παραλία στο Instagram, ποια είναι η αγαπημένη της ώρα και πώς περνάει αυτή την στιγμή στην Αίγινα.

Μετά από το τέλος της εκπομπής της για φέτος, φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι λέγοντας: «Αγαπημένη ώρα!! Ξέρω, βγήκα λίγο παραπάνω σοβαρή έως και προβληματισμένη, αλλά είναι η στιγμή. Κάπου είχα αφαιρεθεί… Στον ήλιο μάλλον! Που σήμερα έχει έκλειψη».

«Η σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια...» - Οριστική απάντηση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε, στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και το πώς βίωσε την καραντίνα μαζί με της.

“Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά”, είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής για το διάστημα της καραντίνας. Ενώ, δυσάρεστα είναι τα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι στο πλευρό της, αλλά παράλληλα να δέχεται επίσης σοκ με αυτό που αντίκρισε.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share