Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η άγνωστη διαμάχη του Νίκου Ευαγγελάτου με το ΣΚΑΙ

Αποκάλυψη "βόμβα"

26 Ιουνίου 2020 18:53
Η άγνωστη διαμάχη του Νίκου Ευαγγελάτου με το ΣΚΑΙ

Ο Νίκος Ευαγγελάτος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1967 και ασχολείται με τη δημοσιογραφία έχοντας και τη δική του εκδοτική εταιρία με sites. Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, Flash 96 και τις εφημερίδες “Πρώτη”, “24 ώρες”, “Καλημέρα” και “Επενδυτής”.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη) ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ωστόσο, είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την επαγγελματική, δείτε εδώ το άγνωστο πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή. Πέραν αυτού όμως μια άτυπη "διαμάχη" είχε ξεκινήσει ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και το ΣΚΑΙ. Τι συνέβη ανάμεσα στους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού και του γνωστού παρουσιαστή;

Στα αρχικά δοκιμαστικά του σταθμού για παρουσιαστές είχε “κοπεί” και δεν υπήρχε σκέψη τηλεοπτικής του αξιοποίησης. Ωστόσο, ο παρουσιαστής απέδειξε με τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα πως ο ΣΚΑΙ είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος αφού η καριέρα του αποδείχθηκε λαμπρή.

Χαμός με Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Πήραν βελούδινο τηλεοπτικό «διαζύγιο»

Χαμός υπήρξε με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με το ζευγάρι να έχει πάρει ένα βελούδινο «διαζύγιο», έχοντας αφήσει τα πάντα στον αέρα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες, έχοντας τις εκπομπές τους, αλλά κάποτε βρίσκονταν στην ίδια, με την «αυλαία» σήμερα να πέφτει για τη Στεφανίδου. Δεν ήταν λίγες, άλλωστε, οι φορές που η Τατιάνα Στεφανίδου ακολούθησε τον Νίκο Ευαγγελάτο αφήνοντας σίγουρες δουλειές (Tempo), και άλλες που ο Ευαγγελάτος ακολούθησε τη Στεφανίδου (Epsilon).

Πλέον και ύστερα από τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, όπου το Epsilon έμεινε εκτός αδειότησης, τα φώτα στρέφονται στο ισχυρό ζευγάρι του σταθμού. Η Τατιάνα τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει αναμφισβήτητα το “δυνατό χαρτί” του καναλιου, αφού σε μια δύσκολη ζώνη καταφέρνει και βγαίνει νικήτρια με μια αξιολόγηση και καλοδουλεμένη εκπομπή. Ο σταθμός όμως δεν πήρε άδεια και καμία από τις πιθανές συνεργασίες με τους υπερθεματιστές δεν φαίνεται να έχει ευοδωθεί. Έτσι η Τατιάνα και ο Νίκος, που είναι επαγγελματίες και προτιμούν να παίζουν στην Α’ Εθνική, ξεκίνησαν συναντήσεις προκειμένου να συνεχίσουν το τηλεοπτικό τους μέλλον σε κάποιο από τα αδειοδοτημένα κανάλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν που μας πέρασε το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού που έχει πάρει άδεια. Σε ό,τι αφορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τα πράγματα είναι εύκολα, μια και μπορεί να μεταφερθεί σύσσωμη και με τον ίδιο τίτλο, ενώ για τον Νίκο Ευαγγελάτο η συζήτη επικεντρώθηκε σε εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή και όχι καθημερινή και φυσικά όχι σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάτι που ήθελε πολύ ο ίδιος. Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις και τόσο η Στεφανίδου όσο και ο Ευαγγελάτος το μόνο που επιθυμούν είναι αυτό το διαζύγιο με τον Epsilon να είναι… βελούδινο, καθώς ο σταθμός έχει στηρίξει με κάθε τρόπο του ίδιους και η συνεργασία τους είναι άψογη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share