Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Την λατρεύω..." Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σε πελάγη ευτυχίας!

26 Ιουνίου 2020 15:48

Σε πελάγη ευτυχίας και τρελά ερωτευμένος δηλώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι συνέβη στον δημοσιογράφο;

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ο Έλληνας παρουσιαστής γιόρτασε δεκαέξι χρόνια γάμου, με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Μάλιστα, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο διάσημος παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 προχώρησε σε μία ανάρτηση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι χρήστης του διαδικτύου και φυσικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, διαθέτει και δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο είναι και ιδιαίτερα ενεργός και φροντίζει συχνά να ενημερώνει το προφίλ του συνήθως με οικογενειακές φωτογραφίες, δείτε εδώ τον παρουσιαστή με την κόρη του στην παραλία. Εξαιτίας λοιπόν του γεγονότος της συμπλήρωσης δεκαέξι χρόνων γάμου, με την Κρίστη Τσολακάκη, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πάρτι του γάμου τους. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, οι δυο τους απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί. Χαρακτηριστικά έγραψε: Πριν από 16 υπέροχα χρόνια και βέβαια πριν από... τρία παιδιά! Την λατρεύω! #επέτειοςγάμου

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

Τον "παράτησε" και έφυγε: Ξαφνικός χωρισμός για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ποια άφησε στα "κρύα του λουτρού" τον Νίκο Χατζηνικολάου; Έμεινε "παγωτό" ο δημοσιογράφος - εκδότης!

Την αποχώρησή της από την εφημερίδα και το ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου ανακοίνωσε η Σεμίνα Διγενή.

Η δημοσιογράφος βρισκόταν επί εννέα χρόνια στο πλευρό του εκδότη, με την ίδια να δηλώνει πολύ ευχαριστημένη από τη μεταξύ τους συνεργασία, με τον τελευταίο να βάζει ακόμα έναν μπελά στο κεφάλι του!

Αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να υποβάλλει στην παραίτησή της και μάλιστα και κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

«Το 2009 στο Βερολίνο αποφάσισα ότι αποχωρώ από την τηλεόραση. Σήμερα 2020 στο Κουφονήσι, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Real fm και την Real news.

Όχι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν ωραία και δημιουργικά αυτά τα εννέα χρόνια. Ποτέ δεν υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά μου. Έγιναν κάποιες σπουδαίες εκπομπές. Ήρθαν σημαντικές προσωπικότητες στο στούντιο. Έκανα φίλους καρδιάς εκεί. Πέρασα όμορφα. Και όμορφα τέλειωσε μέσα μου. Αλήθεια.

Φιλιά σε όλους εκεί και πιο πολλά στους ηχολήπτες, τα παιδιά του τηλεφ. κέντρου και τους φύλακες.

Συγγνώμη τώρα, πάω για βουτιές!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το 2009 στο Βερολίνο αποφάσισα ότι αποχωρώ από την τηλεόραση. Σήμερα 2020 στο Κουφονήσι, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη...

Posted by Semina Digeni on Tuesday, June 23, 2020

Νίκος Χατζηνικολάου: Tο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, η κρίσιμη επέμβαση και τα ψεύτικα μαλλιά

Πολύ δύσκολες στιγμές και μάχες για τη ζωή του έχει δώσει στο παρελθόν ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου. Τι είχε αποκαλύψει ο ίδιος για το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και τα ψεύτικα μαλλιά;

Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει (πριν αρκετό καιρό) για την περιπέτεια της υγείας του και είχε αποκαλύψει πως έφτασε μια ανάσα από το θάνατο -δείτε εδώ τι είχε πει-, καθώς είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Μάλιστα, το χειρουργείο αυτό είχε κρατήσει επτά ολόκληρες ώρες και έτυχε και την μέρα που έβγαινε για πρώτη φορά η εφημερίδα.

Ωστόσο, αυτή η περιπέτεια υγείας δεν ήταν η μοναδική, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταφέρει να βγει νικητής και με τον καρκίνο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πρώτο κρίσιμο χειρουργείο που είχε κάνει ήταν για να αποβάλει ένα καρκινάκι που είχε βρεθεί στον θυρεοειδή του.

"Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθισε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share