Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τι σχέση έχει ο "Μανωλάκης" από το "Καφέ της Χαράς" με την κολλητή της Ελένης Βλαχάκη;

Το γνωρίζατε;

26 Ιουνίου 2020 15:15
Κωνσταντίνου και Ελένης: Τι σχέση έχει ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι σχέση έχει ο Πάρης Σκαρτσολιάς με την Ελένη Φίλιππα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!». Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για τον νέο κύκλο επεισοδίων, ενώ ο τηλεοπτικός Μανωλάκης, Πάρης Σκαρτσολιάς, έκανε και μία αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πώς η ηθοποιός Ελένη Φίλιππα, η δικηγόρος Έλλη Ρούσσου στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η μητριά του. «Η Ελένη είναι για μένα ο άνθρωπος που θα τρέξω όταν χρειάζομαι κάτι για το θέατρο, ο άνθρωπος που θα του δείξω τη δουλειά μου. Είναι ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι περισσότερο σε αυτόν τον τομέα», είπε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τραγική ειρωνεία - Την ώρα που προβαλλόταν στους δέκτες μας ηθοποιός ζούσε τον εφιάλτη!

Τραγική ειρωνεία με το επεισόδιο της Τετάρτης στο Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού την ίδια στιγμή ηθοποιός περνούσε πολύ δύσκολα ενώ εμείς τον γελούσαμε στις οθόνες μας!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Τζώνη Βαβούρα, ο θείος της Ελένης Βλαχάκη με τα ναρκωτικά! Την ίδια στιγμή που έσκασε η είδηση ότι πέρασε σοβαρό θέμα με την υγειά του και συγκεκριμένα με την καρδιά του, ο ΑΝΤ1 έδειχνε το συγκεκριμένο επεισόδιο! Το λες και τραγική ειρωνεία!

Ποια η κατάσταση της υγείας του; Ο Τζώνης Βαβούρα, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα χθες, 23 Ιουνίου, στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός, ένιωσε μία ενόχληση στην καρδιά.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστό το γεγονός, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του.

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινικη...Είχα χρόνια να περάσω αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα καλό ξεσκόνισμα..... Μην βιάζεστε, λέω να μην την κάνω ακόμα !!!!!! Χαρ χαρ χαρ !!!!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share