Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Χάρης Ρώμας - Άλλος άνθρωπος

Δείτε τον στα 20 του

25 Ιουνίου 2020 16:35
Αγνώριστος ο Χάρης Ρώμας - Άλλος άνθρωπος

Μια φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social medio ανέβασε ο Χάρης Ρώμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φαίνεται πόσο γοητευτικός ήταν στην ηλικία των 20 ετών, και συνεχίζει βέβαια να είναι. Μπορούμε να διακρίνουμε ότι είχε πλούσια σγουρά μαλλιά, που ήταν και το σήμα κατατεθέν του. Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις σειρές που σκηνοθετεί, και μάλιστα μίλησε για το καινούριο πρότζεκτ που ετοιμάζει.

«Ε,ναι! Αυτός ο εικοσάχρονος άντρας είμαι εγώ,ο Χάρης Ρώμας. Από μπούκλα όμως…», έγραψε στη λεζάντα.

Επιστροφή βόμβα στο "Καφέ της Χαράς" - Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για το Καφέ της Χαράς, από τον δημιουργό του, τον Χάρη Ρώμα. Μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", και έβαλε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν.

Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου, δεν αποχωρεί από την σειρά όπως είχε ακουστεί, αφού ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, ότι χωρίς εκείνη...δεν γίνεται! Μάλιστα κυκλοφορεί ακόμα μια φήμη για το ποιος θα πεθάνει στην σειρά, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κάνω λιγότερα επεισόδια απ’ όσα μου πρότεινε το κανάλι. Δεν έχουμε ομάδα συγγραφέων. Είμαι εγώ με την Άννα Χατζησοφιά".

Θα επιστρέψει στο αγαπημένο μας χωριό, η δασκάλα, Σοφία Μουτίδου, αλλά πιθανόν και η Ροδούλα, η αρραβωνιαστικιά του Φατσέα. Μίλησε, επίσης, για τους θανάτους στο χωριό και πόσα επεισόδια ακόμα θα δούμε.

Δείτε αναλυτικά:

«Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι»: Θρίλερ για την ζωή πρωταγωνίστριας του "Καφέ της Χαράς"

Η ηθοποιός, Μαριαλένα Ροζάκη, από την σειρά το "Καφέ της Χαράς" βρέθηκε καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε πολλές από τις ανησυχίες της.

Η τηλεοπτική «αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη», αποκάλυψε: «Με μισούνε λίγο, δεν με θέλουν»

Η τηλεοπτική Αρετή, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δέχεται διαδικτυακές απειλές. Αυτό λόγω του ρόλου της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς». Μάλιστα πρόσφατα ανακαλύψαμε και ένα τεράστιο λάθος στην πολυαγαπημένη σειρά, που δεν είχατε παρατηρήσει.

Η Αρετή είπε: «Με μισούν λίγο, δεν με θέλουν. Έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram χθες στο οποίο μου έγραφαν: “Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι”. Εντάξει παιδιά, δεν φταίω κι εγώ, ηθοποιός είμαι. Σε τέτοια δεν απαντάω, αλλά θεωρώ ότι ακόμα κι αυτό είναι μια επιτυχία του ρόλου, γιατί καλώς ή κακώς η Αρετή μπαίνει ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι, τη Βάλια και τον Μάνο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share