Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H Ελένη Μενεγάκη στα 50 της έχει σωματάρα που θα ζήλευαν και 20αρες

Γυναικάρα!

24 Ιουνίου 2020 10:02
H Ελένη Μενεγάκη στα 50 της έχει σωματάρα που θα ζήλευαν και 20αρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να ζήσει ένα από τα πιο ωραία της καλοκαίρια. Εδώ και ένα μήνα περίπου έχει ανακοινώσει πως δε θα εμφανιστεί στην μικρή οθόνη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θέλοντας να ξεκουραστεί και να απολαύσει όλα όσα έχει στερηθεί τόσα χρόνια.

Η παρουσιάστρια φανταζόμαστε πως δε θα μείνει μόνο στην Άνδρο, τον δικό της επίγειο παράδεισο αλλά όπως συνήθως θα επισκεφτεί και άλλα νησιά μαζί με τα παιδιά της και τον Ματέο. Και το φωτογραφικό υλικό δε θα είναι λίγο, αν θυμηθούμε τις τελευταίες της χρονιές.

Πέρυσι, δε ήταν λίγες οι φορές που χρήστες των social media σχολίασαν τις εμφανίσεις της με μαγιό αλλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η φυσική της ομορφιά είναι κάτι που δε χωρά αμφισβήτηση και η Ελένη προτιμά να μην βάφεται όταν βρίσκεται σε διακοπές.

Και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς να σου δείξουμε όλες αυτές τις φορές που η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με μαγιό και δεν επεξεργάστηκε καθόλου τις φωτογραφίες. No photoshop, dear!

Απολαύστε την παρακάτω:

Αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη: “Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι..."

H Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον των συνεργατών της. Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως εκείνη είναι που φεύγει από την τηλεόραση και όχι οι υπόλοιποι που ήταν μαζί της στο πάνελ.

Μια διευκρίνηση ήθελε να κάνει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή ένα τηλεφώνημα από τηλεθεάτρια. Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια ενημέρωσε πως μόνο εκείνη αποχωρεί από την τηλεόραση και από τον Alpha. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο που σήκωσε «θύελλα»

Χαμός επικράτησε με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο, η οποία σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τον καλό καιρό του Ιουνίου, μάζεψε τα πράγματα της, ετοίμασε βαλίτσες και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share