Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

"Δε συμπαθούσα την Τατιάνα Στεφανίδου, δε μου..." - Κοκκάλωσε η παρουσιάστρια

Ποιος το είπε αυτό;

23 Ιουνίου 2020 08:32
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Άφωνη έμεινε η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν έμαθε πως ένας πασίγνωστος Έλληνες αποκάλυψε, ότι δεν τη συμπαθούσε. Ο λόγος για τον...

Θανάση Βισκαδουράκη. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, πριν λίγες ημέρες, μίλησε για το τηλεοπτικό πρόσωπο που αντιπαθούσε, το οποίο ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μαζί σου". Μάλιστα, στο σημείο να τονίσουμε, ότι ο ηθοποιός ήταν ο καλεσμένος του Σαββάτου -δείτε εδώ τι έγινε στην εκπομπή-.

Ο κωμικός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", όπου αναφέρθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Χωρίς ενδοιασμούς αποκάλυψε, ότι δεν τη συμπαθούσε καθόλου στα πρώτα βήματά της.

Τατιάνα Στεφανίδου

"Έναν άνθρωπο που δεν συμπαθούσα καθόλου, δεν μου άρεσε στα πρώτα βήματα, ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και τώρα τη λατρεύω" λέει ο ηθοποιός και εξηγεί: "Κάπου βρεθήκαμε και μιλήσαμε και είδα ότι είναι πιο “αντράκι” και από άνδρα".

Χαμός με Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Χαμός υπήρξε με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με το ζευγάρι να έχει πάρει ένα βελούδινο «διαζύγιο», έχοντας αφήσει τα πάντα στον αέρα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες, έχοντας τις εκπομπές τους, αλλά κάποτε βρίσκονταν στην ίδια, με την «αυλαία» σήμερα να πέφτει για τη Στεφανίδου. Δεν ήταν λίγες, άλλωστε, οι φορές που η Τατιάνα Στεφανίδου ακολούθησε τον Νίκο Ευαγγελάτο αφήνοντας σίγουρες δουλειές (Tempo), και άλλες που ο Ευαγγελάτος ακολούθησε τη Στεφανίδου (Epsilon).

Πλέον και ύστερα από τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, όπου το Epsilon έμεινε εκτός αδειότησης, τα φώτα στρέφονται στο ισχυρό ζευγάρι του σταθμού. Η Τατιάνα τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει αναμφισβήτητα το “δυνατό χαρτί” του καναλιου, αφού σε μια δύσκολη ζώνη καταφέρνει και βγαίνει νικήτρια με μια αξιολόγηση και καλοδουλεμένη εκπομπή. Ο σταθμός όμως δεν πήρε άδεια και καμία από τις πιθανές συνεργασίες με τους υπερθεματιστές δεν φαίνεται να έχει ευοδωθεί. Έτσι η Τατιάνα και ο Νίκος, που είναι επαγγελματίες και προτιμούν να παίζουν στην Α’ Εθνική, ξεκίνησαν συναντήσεις προκειμένου να συνεχίσουν το τηλεοπτικό τους μέλλον σε κάποιο από τα αδειοδοτημένα κανάλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Χαμός με Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν που μας πέρασε το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού που έχει πάρει άδεια. Σε ό,τι αφορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τα πράγματα είναι εύκολα, μια και μπορεί να μεταφερθεί σύσσωμη και με τον ίδιο τίτλο, ενώ για τον Νίκο Ευαγγελάτο η συζήτηση επικεντρώθηκε σε εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή και όχι καθημερινή και φυσικά όχι σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάτι που ήθελε πολύ ο ίδιος.

Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις και τόσο η Στεφανίδου όσο και ο Ευαγγελάτος το μόνο που επιθυμούν είναι αυτό το διαζύγιο με τον Epsilon να είναι… βελούδινο, καθώς ο σταθμός έχει στηρίξει με κάθε τρόπο του ίδιους και η συνεργασία τους είναι άψογη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share