Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γενέθλια για την Ναταλία Γερμανού: Δε θα πιστεύετε ποια είναι η ηλικία της

Πόσο;

21 Ιουνίου 2020 16:07
Γενέθλια για την Ναταλία Γερμανού: Δε θα πιστεύετε ποια είναι η ηλικία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γενέθλια είχε σήμερα (21/6) η Ναταλία Γερμανού, με την ίδια να τα γιορτάζει στον «αέρα» της εκπομπής της και δεν πρόκειται να πιστέψετε ποια είναι η ηλικία της εντυπωσιακής παρουσιάστριας.

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1965. Αυτό σημαίνει, ότι η ίδια έκλεισε τα 55, αποτελώντας πάντα όμως μια όμορφη παρουσία και, σε κάθε περίπτωση, κανείς δε θα θεωρούσε πως αυτή θα ήταν η ηλικία της, ενώ πρόσφατα είχε κάνει κι ένα «καυτό» σχόλιο για συνάδελφό της.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», δε, ο Κώστας Τσουρός, με τον οποίο είναι εκτός από συνεργάτες και καλοί φίλοι, της έφερε μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα «Ν» και όλοι μαζί της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά».

Ανάμεσα στα βίντεο με ευχές ήταν της Μαρίας Μπεκατώρου, του Σάββα Πούμπουρα αλλά και του Αλέξη Γεωργούλη.

Παράλληλα, με αφορμή τα γενέθλια της Ναταλίας Γερμανού, στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Την ώρα που πήγε να προλογίσει ένα θέμα, της είπαν πως πρώτα πρέπει να δουν ένα άλλο βίντεο.

Συγκεκριμένα, ήταν ένα βίντεο που έστειλε η καλή της φίλη και κουμπάρα, Άννα Βίσση.

«Ναταλία μου, Ναταλία μας, αν και δεν πιστεύω ότι ανήκεις πουθενά, παρά μόνο στον εαυτό σου. Μια μέρα σαν κι αυτή λοιπόν, γεννήθηκες και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο με ένα τεράστιο χάρισμα. Το χάρισμα του να κάνεις τον κόσμο ακόμα πιο χαρούμενο και πιο γεμάτο και μέσα από τις εκπομπές σου αλλά και μέσα από τα τραγούδια που έχεις γράψει. Μου έχεις γράψει και εμένα πολύ όμορφα τραγούδια. Να είσαι καλά για αυτό. Νομίζω πραγματικά ότι κάθε φορά που έρχεται αυτή η μέρα πρέπει να αισθάνεσαι πραγματικά γεμάτη, και χαρούμενη και επειδή είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι που σε κάνει ευτυχισμένη και αυτό θες να κάνεις, θα σου ευχηθώ απλά να συνεχίσεις να είσαι δυνατή, να έχεις αντοχές και να γουστάρεις με το ίδιο πάθος πάντα να κάνεις ότι εκπλήξεις σε όποιο χώρο διαλέγεις. Όπως είπαμε είσαι πολυτάλαντο κορίτσι. Σ’ αγαπώ πολύ. Αυτό δε χρειάζεται να το λέμε και να το ξαναλέμε», της είπε.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share