Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια...» - Οριστική απάντηση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σοκ

21 Ιουνίου 2020 12:11
«Η σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια...» - Οριστική απάντηση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε, στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και το πώς βίωσε την καραντίνα μαζί με της.

“Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά”, είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής για το διάστημα της καραντίνας. Ενώ, δυσάρεστα είναι τα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι στο πλευρό της, αλλά παράλληλα να δέχεται επίσης σοκ με αυτό που αντίκρισε.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης:

Ποιος Μιχάλης Χατζηγιάννης; Αυτός ο άνδρας έχει τρελάνει τη Ζέτα Μακρυπούλια

Σάλος προκλήθηκε από την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια, που μίλησε για τον άνδρα που την τρέλανε και δεν πρόκειται, μάλιστα, για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια... τα είδε όλα με μια ομάδα παικτών στο «Ρουκ Ζουκ», η οποία φρόντισε να... πουλήσει τρέλα. Οι διαγωνιζόμενοι πήγαν με το όνομα «Κ.Α.Φ.Τ.Ε.Σ.», με τα αρχικά να φέρνουν προ εκπλήξεως τη Μακρυπούλια, στην οποία έχει μείνει χαραγμένο ένα ατύχημα με τον Νίκο Μουτσινά.

Λίγο αργότερα, η ίδια ρώτησε τον αρχηγό του κινήματος το τι πρέπει να έχουν οι γυναίκες αυτού του κινήματος. Όταν εκείνος απάντησε, τότε η Ζέτα δεν έκρυψε πως... την τρέλανε με αυτό που της είπε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share