Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

«Δεν έπρεπε να λέω το όνομα...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιώργο Τράγκα

«Βόμβα» από τον Γιώργο Τράγκα

21 Ιουνίου 2020 09:50
«Δεν έπρεπε να λέω το όνομα...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιώργο Τράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ενοχλήθηκαν πολύ στο Μαξίμου» λέει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας μιλώντας για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, απ’ όπου εκδιώχθηκε γιατί ενόχλησε τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του.

Ο ίδιος αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι στα Παραπολιτικά υπήρχε απαγορευτικό για «όλα τα ονόματα που καταλήγουν σε «… ιάδης» και φυσικά βρίσκονται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Επίσης, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την απομάκρυνσή του από το Action 24.

«Χάλασα τη μαγιονέζα του Μητσοτάκη για το lockdown» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας! Και ο νοών νοείτω. Η σκληρή κριτική που ασκεί ο διαπρεπής δημοσιογράφος στην κυβέρνηση, καθώς και η έρευνα που κάνει για τον λοιμωξιολόγο καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον ρόλο του στην πανδημία «θύμωσαν» τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, που του στέρησαν τη δουλειά του.

Έδιωξαν με τις κλωτσιές τον Γιώργο Τράγκα! (video)

Συνέντευξη έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και αποκάλυψε τους λόγους της διακοπής της εκπομπής του και της απομάκρυνσής του από τον Action24 καταγγέλλοντας για αυτούς τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη!

Ο Γ. Τράγκας κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι «για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο κ. Δημητριάδης από το Μαξίμου επενέβη και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κ. Παναγιωτάκη».

Επίσης ότι άσκησε κριτική για τους λοιμωξιολόγους αναφέροντας ότι «με στοιχειά από τον Διαύγεια κατήγγειλε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήραν. Και δεν βγήκε άχνα. Δεν υπήρξε ούτε μία διάψευση».

Ανέφερε μάλιστα ότι «την πρώτη φορά με παρέμβαση του Δημητριάδη η ιδιοκτησία των Παραπολιτικών μου είπε να φύγω εντός ενός μήνα. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμουν αδιάκοπα, μέχρι αργά τη νύχτα. Ο κος Κουρτάκης με ειδοποίησε ότι δεν πάει άλλο, αλλά μου έδωσε την δυνατότητα να συζητήσω την προσγείωσή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό». Σήμερα όμως πήρα ξαφνικά ένα SMS, που λέει «Γιώργο μου δεν θέλω να κάνεις εκπομπή από σήμερα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Αλλάζει η φυσιογνωμία του μαγαζιού».

Τέλος ανέφερε «ότι στα 54 χρόνια της καριέρας μου έχω γνωρίζει πολλά. Όμως φοβάμαι μήπως βρεθώ όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης. Ότι έπεσα θύμα ενός κακοποιού. Ή ότι με σκότωσε κάποιος που αγαπούσε πολύ τον κο Τσιόδρα. Έχω ζήσει και τέτοια…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share