Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος η Σοφία Παυλίδου

Τραγικές στιγμές για την ηθοποιό

20 Ιουνίου 2020 21:08
Βυθίστηκε στο πένθος η Σοφία Παυλίδου

Θρήνος έχει ξεσπάσει για τη Σοφία Παυλίδου, η οποία μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ενώ, το πένθος στην ελληνική showbiz δεν έχει τέλος, δείτε το λόγο που θρηνεί ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο πολυαγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, δύο μέρες αφού γιόρτασαν τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της: «Έφυγες… Ας είναι η φυσική εξέλιξη… Ας έφυγες ήρεμος δυο μέρες μετά τα 87α γενέθλια σου με όλους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη… την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ. Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ’ αγαπώ πόσο σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα, για όσα μου έμαθες. Είχα το χρόνο να σε αποχαιρετήσω. Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μη το ξεχνάς».

Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της ηθοποιού:

Θέμος Αναστασιάδης: Το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου που κανείς δεν ήξερε! (video)

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα χαμογέλα" βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το περιστατικό με το Θέμο Αναστασιάδη που κανείς δεν ήξερε!

Πιο συγκεκριμένα η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για μια παλαιότερη εμπειρία της με το δημοσιογράφο.

Η Σοφία Παυλίδου αναφέρει: «Θα σας περιγράψω ένα σκηνικό την πρώτη φορά που είχα πάει καλεσμένη - έγραφαν την εκπομπή το απόγευμα και το βράδυ έπαιζε την εκπομπή- εκείνη τη μέρα που πήγα εγώ ήταν πολλοί καλεσμένοι και δεν κατάφερα εγώ να μπω στην εκπομπή".

Και συμπλήρωσε: "Την άλλη μέρα το πρωί δέχτηκα μια τεράστια ανθοδέσμη στο σπίτι μου, με μία κάρτα που μου ζητούσε “συγνώμη” γιατί δεν έπαιξε το δικό μου κομμάτι στην εκπομπή. Ήταν πάρα πολύ ευγενικό αυτό που με έκανε και με είχε συγκινήσει πολύ. Και την επόμενη φορά φοβόμουν πάρα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα μετά το διαζύγιο, αλλά δεν με εξέθεσε και ο Θέμος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share