Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Είναι πολύ δυσάρεστο που...» - «Λύγισε» on air η Σία Κοσιώνη

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια

19 Ιουνίου 2020 08:28
«Είναι πολύ δυσάρεστο που...» - «Λύγισε» on air η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η Σία Κοσιώνη, η οποία δεν κρύβει ακόμη και μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ τη στενοχώρια της για το γεγονός, που απασχολεί και συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα, «λυγίζοντας» on air.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να μας παρουσιάζεται ως μια «Σιδηρά Κυρία», αλλά υπάρχουν και στιγμές, όπου δεν κρύβει τη συγκίνησή της για ορισμένα περιστατικά. Ένα από αυτά είναι και η απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, για την οποία είπε πως τα γεγονότα είναι πολύ δυσάρεστα.

Η Σία Κοσιώνη, συγκεκριμένα, ανέφερε αυτή την φράση με αφορμή το «βαρύ» κατηγορητήριο, που αντιμετωπίζει η 33χρονη «κοκκινομάλλα, το οποίο έκανε λόγο ακόμη και για πορνογραφία, σοκάροντας άπαντες. Η ίδια βρέθηκε ανάμεσα σε όσους τρόμαξαν με το κατηγορητήριο και δεν το έκρυψε, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινώσει μια τεράστια είδηση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Τα βάσανα δεν τελειώνουν...» - Αγωνία για τη Σία Κοσιώνη

Αγωνία εκφράστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με μια αναφορά από έμπειρο δημοσιογράφο να κάνει λόγο στη Σία Κοσιώνη για βάσανα που δεν τελειώνουν.

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του καναλιού του Φαλήρου, Βασίλης Χιώτης, έκανε συγκεκριμένα χθες (16/6) τη δική του τοποθέτηση, πάνω στην εξαγγελία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τον ανασχηματισμό που πρόκειται να κάνει, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια πιάστηκε... στα πράσα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος εξήγησε το λόγο, που δεν πρόκειται να γίνουν πολλές αλλαγές, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα σε έναν Υπουργό, που εν μέρει εκτέθηκε από τον αρχηγό του. Συγκεκριμένα, τόνισε πως τα βάσανα που είχε τελειώνουν, αλλά ξεκινούν άλλα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share