Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένας Μεγάλος Γολγοθάς...» - Σοκάρει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Τι συνέβη;

18 Ιουνίου 2020 18:52
«Αυτό που συμβαίνει είναι ένας Μεγάλος Γολγοθάς...» - Σοκάρει ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για «Μεγάλο Γολγοθά», θέλοντας να σχολιάσει με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο, ένα από τα μεγάλα θέματα των τελευταίων ημερών.

Ο διάσημος δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον Κώστα Μπακογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συζήτησαν για την προσπάθεια εφαρμογής του «Μεγάλου Περιπάτου», ρωτώντας τον αν τελικά υπήρξαν λάθη, αν και ο παρουσιαστής «κοκκάλωσε» με ένα λάθος που τον άφησε άφωνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, φυσικά, άφησε το δικό του στίγμα, καθώς λόγω της κριτικής που δέχεται ο δήμαρχος Αθηναίων, χαρακτήρισε τον Περίπατο ως... «Μεγάλο Γολγοθά», που βιώνει τις τελευταίες μέρες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Δε θα μας κάνεις τον νταή...» - «Ξέσπασε» ο Νίκος Χατζηνικολάου

«Ξέσπασε» ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει αποδείξει πως... δε σηκώνει απρεπείς συμπεριφορές και έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως «δε θα μας κάνεις τον νταή», ενώ πανηγύρισε βλέποντας να παίρνει πολύτιμη ανάσα.

Ο διάσημος δημοσιογράφος παρουσίασε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην επίσκεψή του στο Ισραήλ, η Τουρκία δεν μπορεί να αντιδρά ως νταής, αλλά ως νόμιμος εταίρος.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι δύο χώρες συνεχίζουν να έχουν ισχυρούς δεσμούς, κάτι που αποδείχθηκε έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share