Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έκτορας Μποτρίνι: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει

Τι είπε ο σεφ;

18 Ιουνίου 2020 16:18
Έκτορας Μποτρίνι: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Έκτορας Μποτρίνι δε σταματά ποτέ να ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με τη μαγειρική, δείχνοντας πάντοτε την αγάπη του για αυτή και ετοιμάζοντας καινούργια πρότζεκτ, με το τελευταίο του να συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Ο διάσημος σεφ βρίσκεται... σε φόρμα, ρίχνοντας μάλιστα «βόμβα» στον Alpha, και τελευταία τον εντοπίζουμε στην Αλμυρίδα της Κρήτης, όπου φαίνεται πως δημιουργεί κάτι όμορφο, το οποίο αναμένεται να γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τουριστική κίνηση του καλοκαιριού.

Προλογίζοντας την προσπάθεια του, ο ίδιος ανέφερε σε ένα story του τα εξής: «Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει».

Κλάμα: Ο Έκτορας Μποτρίνι θυμήθηκε μία από τις πιο επικές επισκέψεις του σε κουζίνα

Ο Έκτορας Μποτρίνι θυμάται μέσω Instagram αρκετές φορές τις επισκέψεις του σε κουζίνες για την εκπομπή «Εφιάλτης στην Κουζίνα», που είχε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων μαγειρικών εκείνη την εποχή, αφού δεν... χορταίναμε να βλέπουμε τις τραγελαφικές καταστάσεις που έβρισκε, ενώ πρόσφατα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την κρίση στην εστίαση.

Σε μία από αυτές, ο διάσημος σεφ είχε επισκεφθεί μια παραδοσιακή ταβέρνα, όπου τα δύο ζευγάρια που το «έτρεχαν», τσακώνονταν συνεχώς, κάτι που έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο του, έχοντας να αντιμετωπίσει και, κυρίως, να πείσει «εκρηκτικούς» χαρακτήρες.

Από αυτούς, πάντως, αν κάποιος θυμόμαστε, αυτός είναι ο σερβιτόρος, που... έτρωγε το φαγητό του και με το παραπάνω. Σε αρκετά σημεία εκείνης της εκπομπής φαίνεται να τρώει αρκετές φορές και, μάλιστα, από τα πιάτα των ίδιων των πελατών.

Ο ίδιος πρόβαλε τη δικαιολογία, ότι ήταν... δοκιμαστής, για να δει αν το φαγητό που σερβίρεται είναι καλό, ή πρέπει να επιστρέψει. Αν και το φαγητό, βέβαια, είχε φανερά προβλήματα, δε γύρισε ποτέ κάποιο, κάτι που μάλλον καταρρίπτει τη δικαιολογία του.

Δείτε την ιστορία του Έκτορα Μποτρίνι στο Instagram:

Δείτε το επεισόδιο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share