Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αυτή η γυναίκα ξεμυάλισε τον Νίκο Καρβέλα μετά την Αννίτα Πάνια - Ξανά ερωτευμένος

Μετά το διαζύγιο του από την Πάνια

18 Ιουνίου 2020 16:00
Αυτή η γυναίκα ξεμυάλισε τον Νίκο Καρβέλα μετά την Αννίτα Πάνια - Ξανά ερωτευμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η γυναίκα που είχε πάρει το μυαλό του Νίκου Καρβέλα μετά το διαζύγιο από την Αννίτα Πάνια και την απόκτηση του γιου τους, Ανδρέα.

Τρία χρόνια μετά το τέλος της σχέσης του με την παρουσιάστρια - με την οποία κρατάει άψογες σχέσεις - είναι η πρώτη γυναίκα που εμφανίζει δημόσια.

Όπως φαίνεται, ο Νίκος Καρβέλας έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια της καστανής γοητευτικής νέας συντρόφου του. Η Αννίτα Πάνια μάλιστα αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε μαζί του, που θα διαβάσετε εδώ.

Οι φωτογράφοι, "τσάκωσαν" για πρώτη φορά τον στιχουργό - συνθέτη με νέα σύντροφο στο πλευρό του, κάτι που σχολίασε η ομάδα του Happy Day.

Νίκος Καρβέλας, απίστευτο: Αυτή είναι η ηλικία του. Δεν του το είχαμε

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και πετυχημένους μουσικοσυνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Γνωρίζετε όμως ποια είναι η πραγματική του ηλικία του Νίκου Καρβέλα και ποια είναι και η μεγάλη του καψούρα;

Ο Νίκος Καρβέλας είναι παράλληλα τραγουδιστής αλλά και συγγραφέας για όσους δεν τον γνωρίζουν.

Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones.

Ο γνωστός συνθέτης γεννήθηκε 8 Σεπτεμβρίου 1951 άρα είναι 68 ετών!

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο.

Έχει γράψει τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν οι: Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Λίτσα Διαμάντη κ.ά.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.Νίκος Καρβέλας, απίστευτο: Ποια η ηλικία του. Δεν του το είχαμε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share