Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιος Σάκης Ρουβάς; Με αυτούς τους δύο άνδρες ήταν τρελά ερωτευμένη η Κάτια Ζυγούλη

Σοκ για το ζευγάρι

18 Ιουνίου 2020 15:47
Ποιος Σάκης Ρουβάς; Με αυτούς τους δύο άνδρες ήταν τρελά ερωτευμένη η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς... δεν ήταν τίποτα μπροστά στον τρελό έρωτα που είχε ζήσει η Κάτια Ζυγούλη, με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες να έρχονται στην επιφάνεια, επιτείνοντας τις δύσκολες στιγμές που ζει η δεύτερη.

Η ίδια μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή ως μοντέλο, αλλά αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε δημιουγήσει αίσθηση και ως ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Επικίνδυνες Μαγειρικές», παίζοντας... δίπορτο με τους δύο άνδρες που τη διεκδικούσαν στην ταινία.

Ο Γιώργος Χωραφάς και ο Κώστας Μαρκουλάκης ήταν εκείνοι, που την είχαν ερωτευτεί και η Κάτια αποτελούσε την «πέτρα του σκανδάλου», με το τέλος μάλιστα να είναι συναρπαστικό.

Θυμάστε την Κινέζα που είχε σχέση ο Σάκης Ρουβάς; Αγνώριστη είναι σήμερα

Μπορεί οι περισσότεροι να την έχουν ξεχάσει ή οι νεότεροι να μην την γνωρίζουν καν, αλλά εμείς την βρήκαμε. Δείτε πώς είναι σήμερα η Κινέζα που είχε σχέση ο Σάκης Ρουβάς προ εικοσαετίας.

Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας. “Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι” τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του.

Αλλά τελικά αυτός ο έρωτας δεν καρποφόρησε, αφού λίγο μετά τον χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια, και ένα παραμυθένιο σπίτι, που θα δείτε εδώ.

Η ίδια κάνει καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες! Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές ενώ παραμένει το ίδιο όμορφή ίσως και περισσότερο από παλιά!

Δείτε πως είναι σήμερα!

Κορμάρα η Μαριλένα από το "δέκα λεπτά κήρυγμα" - Εμφανίστηκε σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά

Τη Μαριλένα από τη σειρά του Mega "10 λεπτά κήρυγμα" έχουμε να την απολαύσουμε τηλεοπτικά πάρα πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι τη θυμόμαστε ως έφηβη, "καυτή" κοκκινομάλλα. Πώς είναι σήμερα η "κοπέλα" του Λεωνίδα;

Τα χρόνια πέρασαν και η Μαριλένα εκείνη δεν υπάρχει πια… Στη θέση της πλέον βλέπουμε μόνο τη Χριστίνα Σέιχ, μια όμορφη γυναίκα που άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση και στη σειρά "10 λεπτά κήρυγμα", η οποία παίζεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα.

Μετά το 2003 που η σειρά ολοκληρώθηκε, το κορίτσι αυτό "εξαφανίστηκε" και άφησε την ηθοποιία πίσω της. Το μόνο που έκανε είναι να μας χαρίσει μερικές σέξι φωτογραφίες της από παραλία, όπου τη βλέπουμε με καστανό χρώμα στα μαλλιά και σε άψογη φόρμα.

Δείτε την:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share