Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Βας Βας από την Αννίτα Πάνια; Δείτε πως είναι το σπίτι του!

Πλάκα κάνεις!

18 Ιουνίου 2020 12:05
Θυμάστε τον Βας Βας από την Αννίτα Πάνια; Δείτε πως είναι το σπίτι του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για έναν Ρομά που πριν μερικά χρόνια γνωρίσαμε όλοι μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια

Λίγο καιρό μετά την τηλεοπτική έκθεσή του γύρισε σχεδόν όλη την Ελλάδα με extra, στα οποία έδινε show και τραγουδούσε για το κοινό που τον ακολουθούσε.

O Βας-Βας Παρασκευάς εδώ και αρκετά χρόνια ζει στην Ελασσόνα.

Και για να ξεχωρίζει αποφάσισε αντί για κουδούνι στην πόρτα να βάλει το πρόσωπό του. Με την ευκαιρία δείτε και πως είναι σήμερα.

Πρωτότυπο; Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Ο Κάτμαν γύρισε στην Αννίτα Πάνια! Δείτε πως είναι σήμερα ο Νίκος Κατέλης! (Video)

Μετά από οκτώ χρόνια ο Κάτμαν επέστρεψε στην Αννίτα Πάνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Διαγωνιζόμενη του X-Factor είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Το κοινό γνώρισε και αγάπησε τον Νίκο Κατέλη μέσα από τις εκπομπές που έκανε η Αννίτα Πάνια στο Alter. Ο Νίκος Κατέλης έγινε ο αγαπημένος μας Κάτμαν και για αρκετά χρόνια ήταν στο πλευρό της παρουσιάστριας, στις τηλεοπτικές της εκπομπές.

Ξαφνικά, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι χθες που επέστρεψε στην Αννίτα Πάνια και εκείνη του είχε ετοιμάσει πανηγυρική υποδοχή!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κάτμαν:

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε...

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Αννίτας Πάνια! Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε!

Σίγουρα δεν της το είχαμε, αφού μικροδείχνει και αποτελεί και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση! Η παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν, ανήκει στο Open και παρουσιάζει την εκπομπή "Αννίτα Κοίτα".

Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι ένας παντρεμένος πήγε στην Αννίτα Πάνια για να κάνει σχέση και τον πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του!

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Μάθετε την ηλικία της παρουσιάστριας και πάθαμε ένα μικρό σοκ! Και αυτό γιατί η Αννίτα Πάνια, όσο και αν δεν της φαίνεται, είναι 49 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share