Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κοκκάλωσε" ο Νίκος Χατζηνικολάου - Το λάθος που τον άφησε άφωνο

Τι συνέβη;

18 Ιουνίου 2020 10:05

Καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε εχθές η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, μια ατάκα της οποίας άναψε "φωτιές" και προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στο πλατό.

Η Πάολα Φωκά εν μέσω της συνέντευξης μπέρδεψε τον Νίκο Ευαγγελλάτο με τον συνάδελφο του και τον αποκάλεσε Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του οποίου είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό.

«Θα κάνω λίγο πλάκα, όπως λένε οι φίλοι μου βρίσκομαι 20 χρόνια σε καραντίνα επειδή δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω. Ξέρετε κ. Χατζηνικολάου πρέπει…», είπε η τραγουδίστρια, ενώ οι συνεργάτες της φώναζαν από πίσω πως μιλάει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αμέσως, η Πάολα προσπάθησε να το "μαζέψει" λέγοντας: «Τελευταία είχα εμφανιστεί στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ευτυχώς που δεν ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη. Τι θα παθαίναμε».

Δείτε το αμήχανο στιγμιότυπο:

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου κάτι το οποίο τον έκανε να "κοκκαλώσει" καθώς φαντάστηκε την αμηχανία που θα ένιωσε εκείνη την ώρα ο συνάδελφος του.

«Δε θα μας κάνεις τον νταή...» - «Ξέσπασε» ο Νίκος Χατζηνικολάου

«Ξέσπασε» ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει αποδείξει πως... δε σηκώνει απρεπείς συμπεριφορές και έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως «δε θα μας κάνεις τον νταή», ενώ πανηγύρισε βλέποντας να παίρνει πολύτιμη ανάσα.

Ο διάσημος δημοσιογράφος παρουσίασε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην επίσκεψή του στο Ισραήλ, η Τουρκία δεν μπορεί να αντιδρά ως νταής, αλλά ως νόμιμος εταίρος.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι δύο χώρες συνεχίζουν να έχουν ισχυρούς δεσμούς, κάτι που αποδείχθηκε έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποχαιρέτησε το... - Τι συνέβη;

Μια δημόσια ανακοίνωση έκανε πριν από λίγες ημέρες, ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του Ant1; Τι... αποχαιρέτησε;

Συγκεκριμένα, με μία συνέντευξη ιδιαίτερης σημασίας, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό, αφού όπως ανακοίνωσε, το "Ενώπιος Ενωπίω" ολοκλήρωσε τον κύκλο του για τη φετινή σεζόν.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια, επέλεξε να ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο εκπομπών με ένα άλλο ιστορικό στέλεχος του καναλιού, τον Γιώργο Παπαδάκη -δείτε εδώ όσα είπε-. Έτσι, έδωσε ραντεβού για νέες συνεντεύξεις από τον Οκτώβριο, όπως έγραψε στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Σάλος με το βίντεο του Νίκου Χατζηνικολάου: Ομαδικό κράξιμο στα social media

"Χαμός" επικρατεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο λόγος; Ένα βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης (02/06) ο παρουσιαστής.

Πριν από λίγες ημέρες, το Athensmagazine.gr σας είχε αναφέρει, ότι ο κεντρικός παρουσιαστής του Ant1, έχει πέμπτο παιδί. Αναφερόμασταν φυσικά, στον snow, το σκύλο της οικογένειας. Αρκετές είναι οι φορές, λοιπόν, που ο παρουσιαστής έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του σκυλιού στα social -δείτε εδώ την τελευταία του ανάρτηση-.

Το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ, αφού επέλεξε να δημοσιεύσει ένα βίντεο, όπου φαίνεται το σκυλί, να τρώει ένα παγωτό. Το βίντεο αυτό, ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν τα αρνητικά σχόλια των follower του, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που "έτρεξαν" να αναφέρουν, ότι απαγορεύεται τα σκυλιά να τρώνε παγωτό και γενικά γλυκά (δείτε εδώ ποιες άλλες τροφές απαγορεύονται).

Φυσικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στη λεζάντα του βίντεο, τόνισε πως πρόκειται για διαιτητικό παγωτό κατάλληλο για διαβητικούς. "Το πρώτο παγωτό! Διαιτητικό! Για διαβητικούς... 0% θα τρώμε φέτος και ο Snow και εμείς,μετά το... ξεσάλωμα της καραντίνας!", έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ιδού κάποια από τα αρνητικά σχόλια των follower του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share