Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Άγριες Μέλισσες»: Ηθοποιός έπεσε από τον 3o όροφο (photo-video)

Σοκ

16 Ιουνίου 2020 21:58
«Άγριες Μέλισσες»: Ηθοποιός έπεσε από τον 3o όροφο (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τύχη βουνό είχε ο «Σωτήρης» από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Σωτήρης Ταχτσόγλου. O ηθοποιός έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην περιοχή του Βύρωνα όπου διαμένει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ενώ, συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό (16/06) επεισόδιο.

Όπως είπε μιλώντας στο SΤΑR προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από το μπαλκόνι αλλά δεν υπολόγισε σωστά τον κίνδυνο. «Ήμουν κουρασμένος, δε σκέφτηκα λογικά. Δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι θα πεθάνω. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω», δήλωσε, έχοντας διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, ενώ σύντομα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο.

«Ξέχασα τα κλειδιά από μέσα και βγαίνω από το μπαλκόνι και κρεμιέμαι από τα κάγκελα για να μπω στο μπαλκόνι και συνειδητοποιώ ότι είναι αδύνατο» περιέγραψε.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, ενώ ένα αυτοκίνητο ήταν αυτό που ανέκοψε την πορεία του.

Τραγωδία στο φινάλε της σειράς "Άγριες Μέλισσες"

Ένα σούπερ αποκλειστικό σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες. Αφού εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες στιγμές μέχρι το φινάλε στη σειρά του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή.

Τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές της σειράς μέχρι το μεγάλο φινάλε της σεζόν, που θα δείτε σε μερικές εβδομάδες στον... διαβάστε το φινάλε της σειράς "Άγριες Μέλισσες" στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share