Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Αποκάλυψη-σοκ της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον γάμο της (Video)

«Βόμβα» από την όμορφη ηθοποιό

16 Ιουνίου 2020 20:49
Αποκάλυψη-σοκ της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον γάμο της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την 8ετή σχέση της και την επιτυχία ενός μακρόχρονου γάμου μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, στην εκπομπή "Φλερτ" και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός κάνει θεραπεία ζεύγους με τον σύζυγό της, ενώ σημείωσε ότι το μυστικό της Μισέλ Ομπάμα για έναν επιτυχημένο γάμο είναι πολύ σωστό: "Και από τον ίδιο τον Παναγιώτη έχω μάθει πολλά πράγματα, έχω μάθει την υπομονή, σίγουρα έχω μάθει ότι χρειάζεται η επικοινωνία, ο τρόπος που χρειάζεται να επικοινωνήσεις είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που παλιότερα προσπαθούσα να επικοινωνήσω και προσπαθώ να φτιάξω" υπογράμμισε και πρόσθεσε:

"Κάνουμε θεραπεία ζεύγους και είμαστε σε διαδικασία, έχουμε βρει πολύ καλύτερο κώδικα επικοινωνίας, νιώθω ευτυχισμένη με αυτό. Όλα ξεκινούν από εμάς, αυτό που λέμε αν δεν είσαι εσύ καλά δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με τον άλλον είναι βασικός κανόνας η τεχνική με την οποία το επιτυγχάνει κανείς είναι δύσκολο, και στην τεχνική εγώ πάντα σκόνταφτα σε φάσεις της ζωής μου, ήξερα ότι δεν έχω τον τρόπο να διεκδικήσω πράγματα που είχα ανάγκη, πώς, τον τρόπο που διεκδικείς.

Είναι ολόκληρη επιστήμη και γι' αυτό αφηνόμαστε στα χέρια των επιστημόνων... Δουλεύουμε ξεχωριστά με κοινό γνώμονα, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο, η ενδυνάμωση του καθενός χωριστά ώστε να είμαστε πολύ δυνατοί μαζί. Βαδίζουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον, όσο περνά ο καιρός πιο πολύ. Δεν αρκεί μόνο να αγαπάς τον άλλον Χρειάζεται ενδοσκόπηση, ισχύουν όλα τα κλισέ..." σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share