Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

50αρα θεά: Κορμάρα η Μαρία Ναυπλιώτου, ποζάρει με μαύρο μπικίνι

Γυναικάρα!

16 Ιουνίου 2020 08:48
50αρα θεά: Κορμάρα η Μαρία Ναυπλιώτου, ποζάρει με μαύρο μπικίνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι μία από τις ωραιότερες παρουσίες του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης. Ο λόγος για τη Μαρία Ναυπλιώτου η οποία σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα.

Η γοητευτική ηθοποιός παρότι πάτησε τα 50 παραμένει κορμάρα και αυτό φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φορώντας μαύρο μπικίνι. Ήταν το Σάββατο (13/6) όταν και βρέθηκε για μπάνιο στο Θυμάρι Αττικής, η παραλία η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες του Νομού.

Δείτε την στο Athensmagazine.gr και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό:

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Με «καυτό» μπικίνι στην παραλία!

Οι καυτές ποζές για πολλά εγκεφαλικά!

Η Μαρία Νεφέλη δεν διστάζει να... προκαλέσει τον Άνθιμο και όχι μόνο!

Ο Ανθιμός Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή μετά από μια μακροχρόνια σχέση και ένα παιδί, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούν δρόμους...

Ο χωρισμός του πασίγνωστου ζευγαριού ήταν επεισοδιακός με δελτία τύπου και τα μέσα ενημέρωσης να συζητάνε το θέμα για καιρό.

Η Νεφέλη παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έχει πτοηθεί και πολύ από το γεγονός πάντως!

«Κόλαση» η Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει χωρίς φίλτρο με μπικίνι και μας τρελαίνει όλους

«Κόλαση» είναι η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ποζάρει χωρίς φίλτρο με μπικίνι και... μας τρελαίνει όλους με την εμφάνισή της, βάζοντας «φωτιά» στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες και φρόντισε να... ρίξει το Instagram, μοιραζόμενη μαζί μας τη μαγική της στιγμή. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν και... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share