Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το ατύχημα που έμεινε χαραγμένο στη Ζέτα Μακρυπούλια και στον Μουτσινά - Λίγοι το θυμούνται

Το θυμάστε;

15 Ιουνίου 2020 18:26
Το ατύχημα που έμεινε χαραγμένο στη Ζέτα Μακρυπούλια και στον Μουτσινά - Λίγοι το θυμούνται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό που σίγουρα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά, είναι αυτό παρακάτω. Λίγοι το θυμούνται σήμερα.

Μπορεί οι δύο παρουσιαστές τώρα να είναι σε αντίπαλα κανάλια, και να γίνεται μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει καλύτερα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρξαν μαζί στην ίδια εκπομπή, αν και για λίγο.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Sunday Live συνέβη ένα ατύχημα, το οποίο προκάλεσε αμηχανία! Κατά τη διάρκεια που στο στούντιο εμφανίστηκαν δύο κορίτσια για να παίξουν ένα από τα παιχνίδια του show, η μια εκ των δύο έπεσε από την καρέκλα.

Λίγο αργότερα, οι παρουσιαστές ετοίμασαν ένα μικρό θεατρικό, στο οποίο είδαμε ένα Δικαστήριο, στο οποίο τον ρόλο του δικαστή είχε ο Θανάσης Αλευράς.

Καθώς παρουσίαζαν το θεατρικό τους, το σκηνικό ξεκίνησε να πέφτει με αποτέλεσμα ο Νίκος να το κοιτάζει αμήχανα και η Ζέτα, να λέει με χιούμορ: «Θα το πω και μάτι τι να κάνω!». Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παιδί για τον Νίκο Μουτσινά - Ευχάριστα νέα

Καλεσμένος στο The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν πριν λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής και ηθοποιός, Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι η παράσταση "Βερβερίτσα" δε θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, ενώ σχολίασε και πώς έζησε το κλείσιμο των θεάτρων. "Το ανακαινισμένο 'Λαμπέτη' έγινε θρίλερ, στοιχειωμένο 'Λαμπέτη'. Τώρα μαζέψαμε τα πράγματα. Ήταν πολύ απότομο δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που δουλέψαμε".

Ωστόσο, στη συνέχεια ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, δηλώνοντας ευθέως, ότι έχει κάνει κινήσεις για τη διαδικασία της υιοθεσίας ενός παιδιού, αναφέροντας: "Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς, υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Κανονικά, θα έπρεπε όλοι οι γονείς να περνάνε από αυτές τις διαδικασίες".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share