Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πανικός στο Buckingham: Αποκαλύφθηκε ο μεγαλύτερος φόβος του Πρίγκιπα Χάρι

Τι συνέβη;

15 Ιουνίου 2020 16:19
Πανικός στο Buckingham: Αποκαλύφθηκε ο μεγαλύτερος φόβος του Πρίγκιπα Χάρι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικρατεί στο Buckingham, καθώς αποκαλύφθηκε ο μεγαλύτερος φόβος του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες του, σχετικά με τον γιο του, Άρτσι.

Ο παραιτηθείς Πρίγκιπας και πρώην Δούκας του Σάσεξ μίλησε για το μέλλον του πλανήτη, στέλνοντας επιστολή στην φιλανθρωπική οργάνωση African Parks, της οποίας είναι πρόεδρος, όπου ανέφερε πως «πάντοτε αγαπούσα τα άγρια μέρη», ενώ τρομερή είναι και η αποκάλυψή του για το θάνατο της Πριγκίπισσάς Νταϊάνα.

Στην ίδια επιστολή, την οποία έστειλε στις 12 Ιουνίου, ο Χάρι αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές, που ζει η Αφρική, και στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις επόμενες γενιές. Η φιλανθρωπική του οργάνωση, άλλωστε, έχει ως στόχο τη διατήρηση του φυσικού τοποίου στη μαύρη ήπειρο, διαθέτοντας τώρα 13 εκατομμύρια στρέμματα γης, από εκεί που, προτού εκείνος γίνει πρόεδρος, είχε στην κατοχή της 70.000 στρέμματα.

«Ζούμε μια κρίση εξαφάνισης των ειδών και, παράλληλα, μια πανδημία που φέρνει στο σημείο μηδέν τον πλανήτη μας. Μπροστά στο φάσμα αυτής της εξαφάνισης, η επιστήμη είναι ξεκάθαρη και έχουμε μπροστά μας περίπου μια δεκαετία να δράσουμε, προτού να είναι αργά...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρι.

Ο ίδιος έδειξε εξαιρετικά ευαίσθητος για το θέμα, έχοντας επηρεαστεί από την πατρότητα. «Από τότε που έγινα πατέρας, νιώθω όλο και μεγαλύτερη την πίεση, για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που αξίζουν, γεμάτο δυνατότητες και ευκαιρίες», σημειώνει επίσης, συμπληρώνοντας πως «θέλω να είμαστε ικανοί να πούμε στα παιδιά μας, ότι το έχουμε δει να έρχεται και, με αποφασιστικότητα και με τη βοήθεια ενός γκρουπ φοβερού από ικανά άτομα, θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τα οικοσυστήματά μας».

Ραγδαίες εξελίξεις στο Buckingham: Βγαίνει μπροστά ζευγάρι-έκπληξη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Buckingham, με ένα ζευγάρι να κάνει την έκπληξη και, από εκεί που ζούσε μαζί ήσυχα, ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν πιο σημαντικό ρόλο στο παλάτι.

Η Ζάρα Τίνταλ, ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχει ζήσει εδώ και χρόνια πολύ ήσυχα, ενώ ήταν σε δεύτερο πλάνο σε οποιαδήποτε βασιλικά σχέδια, μαζί με το σύζυγό της, Μάικ Τίνταλ. Η κόρη της Πριγκίπισσας Άννας ποτέ δεν είχε κάποιο αξίωμα, αλλά τελευταία δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, ώστε να λάμψει το δικό τους «άστρο» στη βασιλική οικογένεια.

Η πρόσφατη αποχώρηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που ακολούθησε ορισμένα άγρια σκηνικά στο παλάτι, σε συνδυασμό με τη δυσμενή κατάσταση για τον Πρίγκιπα Άντριου, που φέρνει στο προσκήνιο της κόρες του, Μπεατρίς και Γιουτζίν, ενώ οι τελευταίες διαλέγουν το χαμηλό προφίλ, δίνουν μαζί σαν γεγονότα την ευκαιρία στο ζεύγος Τίνταλ. Οι δυο τους, άλλωστε, στήριξαν τις βασιλικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να είναι πιθανή μια... προαγωγή τους.

Το ζευγάρι ακολουθεί τα βήματα των Ουίλιαμ και Κέιτ, αναφορικά με το άνοιγμα προς στον κόσμο, με τις τελευταίες τους δημοσιεύσεις να αφορούν το σπίτι τους, τον κήπο τους, τη μόδα, ακόμη και τα συγχαρητήρια προς τους υγειονομικούς υπαλλήλους της Βρετανίας. Η Ζάρα, μάλιστα, έχει κερδίσει ολυμπιακό μετάλλιο το 2012 στο Λονδίνο, στο άθλημα της ιππασίας.

Αναφορικά, πάντως, με το αν θα έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο, ο χρόνος είναι αυτός, που θα αποφασίσει αν κάτι τέτοιο όντως γίνει. Το ζευγάρι, άλλωστε, έχει ζήσει αρκετά ελεύθερο κι έχει δύο παιδιά, τη Μία, 6 ετών, και τη Λένα, που δεν έχει κλείσει ακόμη 1.5 έτος. Προς το παρόν, πάντως, δε μοιάζουν να παίρνουν ακόμη αρμοδιότητες, για να γίνει μια μοιρασιά με τους Δούκες του Κέιμπριτζ, αλλά η Βασίλισσα Ελισάβετ τους έχει στα υπ' όψιν της, την εποχή που πραγματοποιεί συναντήσεις κορυφής.

Η Ζάρα και ο Μάικ, μάλιστα, είναι εξαιρετικά δραστήριοι με ταξίδια στο εξωτερικό, αποκτώντας τα... πρωτεία από τον Πρίγκιπα Χάρι, που ζούσε την πιο... άστατη ζωή, μέχρι να βρει τη Μέγκαν. Χώρος για δράσεις, πάντως, υπάρχει από τότε που το ζεύγος έφυγε για το Λος Άντζελες, με τη Ζάρα και τον Μάικ να μην είναι απίθανο να τον εκμεταλλευτούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share