Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δε θα πιστεύετε ποια είναι η ηλικία του

Σοκ

11 Ιουνίου 2020 23:27
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δε θα πιστεύετε ποια είναι η ηλικία του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούτζου μίλησε, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Γνωρίζετε όμως ποια είναι η πραγματική του ηλικία του Νίκου Καρβέλα και ποια είναι και η μεγάλη του καψούρα;

Αφού αναφέρθηκε στην παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» και την περιοδεία που θα κάνει ανά την Ελλάδα αλλά και τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» την εποχή του κορωνοϊού, ο γνωστός ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του.

«Είμαι κοντά στα 60 χρόνια. Ο εικοσάχρονος με βλέπει σαν εικοσάχρονο και μου λέει “γεια σου Βλαδίμηρε γίγαντα”. Μου λένε πως δε μοιάζω 60 χρονών. Γυμνάζομαι αλλά είναι στο DNA μου. Είχα φτάσει 20 χρονών, επειδή έμοιαζα μικρότερος δεν με έβαζαν στις ακατάλληλες ταινίες στους κινηματογράφους. Είναι πρόβλημα», είπε ο Βλαδίμηρος.

Πλάκα κάνεις: Αυτή είναι η ηλικία της Ναταλίας Γερμανού

Πάθαμε πλάκα, όταν μάθαμε την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δε μοιάζει σε καμία περίπτωση με το νούμερο, που πρόκειται να δείτε, αλλά αντιθέτως φαίνεται κατά πολύ νεότερη.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, θα κλείσει σε λίγες μέρες τα 55 χρόνια, αφού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1965, κάτι που πολύ δύσκολα θα μάντευε κάποιος, αν έβλεπε πόσο fit διατηρείται, μοιάζοντας η ίδια καλύτερα από ποτέ. Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ Γερμανού και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

Πέρασε όλα της τα μαθητικά χρόνια στη σχολή Μίνα Αηδονοπούλου και από μικρή έδειχνε μια ιδιαίτερη αγάπη στα θεωρητικά μαθήματα. Παράλληλα με το σχολείο ως παιδί παρακολουθούσε επίσης μαθήματα μπαλέτου. Γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και πολύ καλά τη γαλλική γλώσσα. Στις 26 Οκτωβρίου του 1998 παντρεύεται σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών με τον τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Πέτρο Ίμβριο. Το 2002 έπειτα από κοινή απόφαση οι δυο τους χώρισαν όμως παρέμειναν καλοί φίλοι.

Το επαγγελματικό ανεκπλήρωτο όνειρο της Ναταλίας ήταν να γίνει ηθοποιός, μία ιδέα που δεν συνάρπασε ιδιαίτερα τον πατέρα της όταν του εξέφρασε την επιθυμία της και έτσι χάρη στην παρότρυνσή του αλλά και λόγω και της ιδιαίτερης αδυναμίας που του είχε αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του. Κατάφερε εν τούτοις να κάνει κάποιες έκτακτες συμμετοχές σε μερικές ελληνικές σειρές.

Από τότε, μεταπήδησε στο επάγγελμα του πατέρα της, τη δημοσιογραφία, έχοντας σήμερα την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Η ίδια έχει γράψει τους στίχους πολλών διάσημων τραγουδιών, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share