Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τάσος Χαλκιάς: Δείτε τη γυναίκα που είναι μαζί του εδώ και 43 χρόνια (photo)

Αγαπημένο ζευγάρι

11 Ιουνίου 2020 21:45
Τάσος Χαλκιάς: Δείτε τη γυναίκα που είναι μαζί του εδώ και 43 χρόνια (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια επιτυχίας στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο, μακροχρόνια είναι και η κοινή πορεία του στη ζωή με την Πένυ Παπουτσή. Επίσης, ελάχιστοι γνωρίζουν, ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι πατέρας ενός υπέροχου γιου, από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό, Αθηνά Τσιλύρα!

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από το 1974 και παντρεμένοι εδώ και 43 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου», έχει δηλώσει ο ίδιος για την συμβία του, σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ζευγάρι σε μία από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις του.

"Έκανα παρθενορραφή για να...": Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για Τατιάνα Στεφανίδου!

Μια συγκλονιστική ιστορία φιλοξένησε στο παρελθόν στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η Κατερίνα βρέθηκε στο πλατό και εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου τους λόγους που την ανάγκασαν να κάνει παρθενορραφή.

Η 22χρονη εξήγησε ότι αναγκάστηκε να το κάνει όταν χώρισε με την πρώτη της σχέση, την οποία έκανε στα 18 της. “Έκανα παρθενορραφή για να σβήσω τα ίχνη του πρώην συντρόφου μου από το κορμί μου”, εκμυστηρεύεται την Τατιάνα.

Ο σύντροφός της την έπεισε πώς ήταν καλό για την ερωτική τους σχέση να βιντεοσκοπούν τις συνευρέσεις τους. Στη συνέχεια όμως χρησιμοποίησε το υλικό αυτό για να την “κοροϊδέψει” μαζί με τους φίλους του...

Δες όσα εξομολογήθηκε η 22χρονη Κατερίνα στην εκπομπή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share