Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας, απίστευτο: Αυτή είναι η ηλικία του. Δεν του το είχαμε

Αποκλείεται!

11 Ιουνίου 2020 19:10
Νίκος Καρβέλας, απίστευτο: Αυτή είναι η ηλικία του. Δεν του το είχαμε

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και πετυχημένους μουσικοσυνθέτες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Γνωρίζετε όμως ποια είναι η πραγματική του ηλικία του Νίκου Καρβέλα και ποια είναι και η μεγάλη του καψούρα;

Ο Νίκος Καρβέλας είναι παράλληλα τραγουδιστής αλλά και συγγραφέας για όσους δεν τον γνωρίζουν.

Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones.

Ο γνωστός συνθέτης γεννήθηκε 8 Σεπτεμβρίου 1951 άρα είναι 68 ετών!

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο.

Έχει γράψει τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν οι: Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Λίτσα Διαμάντη κ.ά.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.Νίκος Καρβέλας, απίστευτο: Ποια η ηλικία του. Δεν του το είχαμε!

Παίδαρος ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε τον κούκλο γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Μεγάλωσε και είναι ένας παίδαρος! Σας έχουμε και φωτογραφία απόδειξη.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο μουσικοσυνθέτης έχει ήδη μια σχέση, όμως πάντα κάτι θα τους ενώνει… Ο γιος τους Αντρέας, ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία!

Πρόκειται για ένα χαμογελαστό παιδί όπως θα δείτε και παρακάτω:

Ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς και η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share