Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» στο Buckingham: Έφερε τα πάνω κάτω η Κέιτ Μίντλετον

Τι συνέβη;

11 Ιουνίου 2020 15:42
«Σεισμός» στο Buckingham: Έφερε τα πάνω κάτω η Κέιτ Μίντλετον
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τα πάνω κάτω έφερε η Κέιτ Μίντλετον, με την τελευταία της απόφαση να προκαλεί «σεισμό» στο Buckingham.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προσέλαβε μια νέα ιδιαιτέρα γραμματέα, έχοντας εντοπίσει την ιδανική υποψήφια για τη δουλειά, αν και το εν λόγω γεγονός ίσως να ενισχύει τα δημοσιεύματα περί κόπωσης για την ίδια.

Η Κέιτ έπρεπε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή, αφού έναν χρόνο νωρίτερα, η τότε ιδιαιτέρα γραμματέας της, Κάθριν Κουίν, είχε δηλώσει πως παραιτείται. «Είναι μια πολύ γλυκιά γυναίκα και δούλεψε πολύ για τη Δούκισσα. Θέλει, όμως, να αποσυρθεί και να επανέλθει στα προηγούμενα καθήκοντά της», είχε αναφέρει μια πηγή, για το λόγο της παραίτησής της.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, όμως, φαίνεται πως βρήκε τη γυναίκα, που θα πάρει για το συγκεκριμένο πόστο και αυτή είναι η Χάνα Κόκμπερν-Λότζι. Η τελευταία, μάλιστα, αναφέρεται πως ήδη από τις αρχές Ιουνίου ξεκίνησε στο νέο της πόστο.

Ποια είναι η νέα ιδιαιτέρα της Κέιτ;

Αν προσέξουμε από το προφίλ της στο LinkedIn, η Χάνα Κόκμπερν-Λότζι είναι μια παλιά Βρετανή διπλωμάτης, την οποία γνωρίζουν στο Κέιμπριτζ. Η ίδια, άλλωστε, μετά το μεταπτυχιακό της στη σύγχρονη ιστορία, δούλεψε στο πλευρό της Κέιτ και του Ουίλιαμ, προγραμματίζοντας τα ταξίδια τους στο εξωτερικό το 2016, και δη σε Ινδία και Μπουτάν. Η Κόκμπερν-Λότζι, επίσης, ήταν στο Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς και υπεύθυνη πολιτικών σχέσεων της Κοινοπολιτείας για 20 χρόνια.

Το 2017 τιμήθηκε από το Στέμμα, χάρη στις υπηρεσίες της για τη βελτίωση της σχέσης της Βρετανίας με την Ινδία. Εννέα χρόνια νωρίτερα, η ίδια η Ελισάβετ την είχε τιμήσει, λόγω του τρόπου, που είχε οργανώσει ένα ταξίδι της στη Σλοβενία.

Τώρα, πια, θα γίνει το «δεξί χέρι» της Κέιτ Μίντλετον, αντικαθιστώντας την Κάθριν Κουίν, έχοντας ως κύριο ρόλο την οργάνωση των ραντεβού της, ενώ θα χρειαστεί να την ακολουθεί στα περισσότερα εξ αυτών. Θα έχει, επίσης, πρόσβαση στο σπίτι της, ώστε να τη βοηθά με τα παιδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share