Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναδρομή στο παρελθόν για την Σία Κοσιώνη - Δεν φαντάζεστε τι έκανε

Ξύπνησαν οι αναμνήσεις

11 Ιουνίου 2020 11:38
Αναδρομή στο παρελθόν για την Σία Κοσιώνη - Δεν φαντάζεστε τι έκανε

Ανακαλύψαμε τι κάνει η Σία Κοσιώνη όταν είναι μαζί με τον γιο της, και "λιώσαμε". Όλοι το έχουμε κάνει κάποτε και σαν παιδιά το λατρεύαμε.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό αυτό που έφτιαξε με τον μικρό Δήμο. Αφού την είδαμε με μαγιό στην παραλία, τώρα ανακαλύψαμε πώς περνάει το χρόνο στο σπίτι με το παιδί της.

Με μεγάλη χαρά ανάρτησε αυτό που έφτιαξε με τον μικρό Δήμο και σχολίασε: «Να κάτι ακόμη που δεν είχα φανταστεί ότι θα ξαναέκανα στη ζωή μου!», ενώ συνόδευσε το μήνυμά της με τα hashtags « #lentils #lentilplant #planting #memories #childhoodmemories #childhood #throwback».

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία μαμά και γιος φύτεψαν φακές και όλο περηφάνια η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Σία Κοσιώνη: Ανέβασε νέα φωτογραφία της μητέρα της και είναι "φωτοτυπία" της

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι μια άκρως πετυχημένη δημοσιογράφος ωστόσο πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της!

Είναι γνωστό πως με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη έχουν αποκτήσει έναν κούκλο γιο και πρόσφατα, με αφορμή την γιορτή της μητέρας, πόσταρε μια φωτογραφία του μαζί με την μητέρα της! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως η Σία Κοσιώνη και η μάνα της είναι σαν να πρόκειται για το... ίδιο πρόσωπο! Πραγματικά σαν "φωτοτυπία"!

"Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα", έγραψε χαρακτηριστικά στην σχετική φωτογραφία η Σία Κοσιώνη!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα η Σία Κοσιώνη βυθίστηκε στα... μαύρο! Ο λόγος; Δείτε εδώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share