Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με το μωρό στην αγκαλιά τρέχαμε και...» - Σοκάρουν Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Σοκ!

10 Ιουνίου 2020 19:39
«Με το μωρό στην αγκαλιά τρέχαμε και...» - Σοκάρουν Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να εκμυστηρεύεται όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μες στα χρόνια, ειδικά σε συνδυασμό με τις παραστάσεις και την παρουσία του γιου τους, Χάρη.

Οι δυο τους μίλησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου από κοινού για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν, όταν εκείνος αποφάσισε να επενδύσει στο Δελφινάριο, με αποτέλεσμα να πάρει στην πλάτη του και τα υπέρογκα χρέη του θεάτρου, ενώ τώρα ζουν τρυφερές στιγμές.

«Ήταν απίστευτα δύσκολη εκείνη η περίοδος. Ήμουν υποχρεωμένη να ακολουθήσω το όνειρο του Μάρκου, παρόλο που εγώ ομολογώ ότι δεν το έβλεπα ευοίωνα. Δηλαδή, αν έλεγες σε έναν άνθρωπο “βάλε κάτω τη λογική σου, βάλ’ το κάτω με χαρτί και μολύβι”, θα σου έλεγε ότι δεν βγαίνει. Το Δελφινάριο μέχρι τότε δούλευε με δέκα πρωταγωνιστές και ερχόταν και από δύσκολες χρονιές. Πώς αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να το γεμίσει, όχι μόνος του, γιατί σαφώς έχει κι άλλους ανθρώπους δίπλα του, μόνος του ως πρωταγωνιστής, ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ήμουν όμως υποχρεωμένη να τον ακολουθήσω, ήμουν υποχρεωμένη να βάλω πλάτη για να κάνει εκείνος το όνειρό του πραγματικότητα. Και το έκανα! Και ευτυχώς που το έκανα, και ευτυχώς που πίστεψα τελικά σε αυτό που πίστεψε εκείνος εξαρχής, γιατί ήταν αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και, δόξα τω Θεώ, χάρη σε αυτό είμαστε σε μια καλή κατάσταση» εξομολογήθηκε η Ελενα Τσαβαλιά.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε λόγο για έναν οικογενειακό γολγοθά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα υπέρογκα χρέη τους. «Όταν αποφάσισα να το κάνω, έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά, δεν φοβόμουν. Τόλμησα, ρισκάρισα και στην πορεία είδα ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα, δεν υπήρχαν τα χρήματα και οι επιταγές που είχα υπογράψει δεν μπορούσαν να καλυφθούν. Καλύφτηκαν, βέβαια, τρέχαμε στα βουνά και στα λαγκάδια, Δευτερότριτα παίζαμε, με το μωρό στην αγκαλιά» ανέφερε συγκινημένος.

«Κάναμε περιοδείες για να ξεπληρώσουμε τα χρέη του Δελφινάριου και γυρίζαμε Τετάρτη στο χειμερινό θέατρο, όπου παίζαμε μέχρι την Κυριακή. Ξαναφεύγαμε Δευτέρα ξημερώματα και παίζαμε στην επαρχία για να μαζέψουμε χρήματα κι έτσι μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το μεγάλο αυτό εμπόδιο… Αλλά τελικά πέτυχε το εγχείρημα» συνέχισε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Μάλιστα, ανακοίνωσε μέσω της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του θα γίνει στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν. «Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show, είναι καινούργια… συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share